Baš kao i većina tehničkih uređaja, i baterije na mobilnim telefonima imaju svoj vek trajanja, pa vremenom počinju da slabe sve dok potpuno ne dotraju. U tom slučaju bateriju treba promeniti da bi telefon mogao normalno da radi, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene baterije na Alcatel OT-6037 Idol 2 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno i pouzdano.

Zamena baterije na Alcatel One Touch Idol 2Alcatel One Touch Idol 2 je pametni telefon lepog i jednostavnog dizajna, sa zaobljenim uglovima i finom završnom obradom. Prilično je tanak, kvalitetno izrađen i prijatan za držanje u ruci i korišćenje.

Integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2000 mAh ovom mobilnom uređaju pruža dosta dobru autonomiju, za šta se u velikoj meri može zahvaliti i nižoj rezoluciji ekrana (540 x 960 piksela).

Displej na ovom modelu je 5.0-inčni IPS LCD, procesor je četvorojezgarni sa taktom od 1.3 GHz, a tu su i 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, OS Android 4.2 (Jelly Bean) i kamere od 2 MP (prednja) i 8 MP (leđna).

Zamena baterije na Alcatel OT-6037 Idol 2

Kao što smo napomenuli, za stabilno funkcionisanje mobilnog telefona važno je uravnoteženo napajanje električnom energijom, što znači da njegova baterija mora da bude ispravna. U slučaju da na Vašem smartfonu baterija otežano radi (jako sporo se puni, a vrlo brzo prazni), stručna preporuka je da je što pre zamenite novom.

S obzirom da neki modeli telefona, kao što je i Idol 2, imaju fabrički integrisanu (tzv. neuklonjivu) bateriju koja se iz uređaja ne može vaditi „u kućnim uslovima“, potrebno je da se obratite nekom specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil.

Sa velikim iskustvom i neophodnim specifičnim alatom za tu operaciju, uslugu zamene baterije na Alcatel One Touch Idol 2 pametnom telefonu pružićemo Vam vrlo pouzdano, sigurno i bezbedno po sam uređaj.

Kako ne biste dugo čekali, zaista ćemo se potruditi da operaciju zamene baterije završimo u što kraćem roku (on zavisi samo od trenutnog broja naloga za popravkama u servisu).

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 6037 Idol 2

Uslugu zamene baterije na Alcatel One Touch 6037 Idol 2 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko Vam trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, budite slobodni da nam pišete putem formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored profesionalne i efikasne zamene baterije na mobilnom telefonu, servis Doktor Mobil Vam stoji na raspolaganju i ako Vam zatreba dekodiranje Alcatel telefona ili servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema na Alcatel smartfonima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena