Alcatel OT-6037 Idol 2 – zamena ili popravka konektora punjenja

Konektor punjenja (napajanja) je jedna od važnijih hardverskih komponenti na svakom mobilnom uređaju, pošto od njenog ispravnog rada u krajnjoj liniji zavisi i funkcionalnost telefona. Zato u slučaju kvara tog dela smartfona, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Alcatel One Touch 6037 Idol 2 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Alcatel Idol 2 – Doktor MobilAlcatel Idol 2 je pametni telefon dobrog kvaliteta izrade i povoljne cene koji u fino izdizajniranom kućištu donosi 5.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran (rezolucija mu je 540 x 960 piksela), četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 32 GB), kamere od 2 MP i 8 MP, a operativni sistem mu je Android 4.2 (Jelly Bean).

Uobičajenu prosečnu autonomiju u radu od jednog dana ovom uređaju pružiće integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh, pod pretpostavkom da se redovno i nesmetano puni električnom energijom, za šta je potrebno da konektor napajanja na smartfonu bude sasvim ispravan.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Alcatel Idol 2

Kvar na konektoru punjenja ili napajanja u velikom broju slučajeva nastaje pri nepažljivom priključivanju uređaja na punjač (tako dolazi do fizičkih ili mehaničkih oštećenja), ako se koristi neodgovarajući punjač, usled nagle promene strujnog napona, a ponekad i zbog kvašenja tog dela telefona.

Postoje slučajevi i kada uzrok otkazivanja konektora nije očigledan (to se može dogoditi i zbog neke fabričke greške pri izradi), ali svaka od ovih situacija rezultiraće nefunkcionalnošću telefona jer njegova baterija neće moći normalno da se puni i da mu pruži stabilno napajanje energijom.

Ako primetite neki od ovih problema na svom smartfonu, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i uspešnu i efikasnu popravku uređaja.

Naši iskusni serviseri će operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel OT-6037 Idol 2 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Idol 2 OT-6037

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel One Touch 6037 Idol 2 smartfonu u našem servisu je povoljna. Za više informacija o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite ljubazni da nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane i kvalitetne zamene konektora punjenja, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno vršimo i dekodiranje Alcatel telefona, kompletan servis Alcatel mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.