Alcatel OT-6039 Idol 3 (4.7) – zamena ili popravka konektora punjenja

Šta uraditi kada imate problem sa konektorom napajanja na mobilnom uređaju? Javiti se servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem stručni i iskusni serviseri operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel One Touch 6039 Idol 3 4.7 pametnom telefonu obavljaju garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena konektora punjenja Alcatel Idol 3 4.7 – Doktor MobilAlcatel Idol 3 (4.7) je kvalitetno izrađen i kompaktan pametni telefon težak samo 110 grama, koji u jednodelnom polikarbonatnom kućištu donosi solidan 4.7 inčni ekran HD rezolucije, četvorojezgarni procesor brzine 1.2 GHz, sa 1.5 GB RAM i 8 ili 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i kamere od 5 MP (prednja) i 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom).

Instaliran mu je OS Android 5.0.2 (Lollipop), a za napajanje je predviđena integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh koja će mu pružiti vrlo dobru autonomiju u radu (ceo dan intenzivnog korišćenja), ali je za njeno redovno punjenje važno da uređaj ima ispravan konektor napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Alcatel Idol 3 4.7

Kao što smo napomenuli, da bi telefon normalno radio i imao stabilno napajanje električnom energijom, nužno je da mu konektor punjenja bude sasvim ispravan – u suprotnom, baterija će se otežano (ili nikako) puniti i uređaj će postati nefunkcionalan.

Takvi problemi mogu se javiti iz različitih razloga, a među najčešćima su fizička oštećenja konektora izazvana grubim rukovanjem, kvašenje tog dela smartfona, neodgovarajući napon na električnoj mreži, itd. (dešava se i da konektor otkaže „sam od sebe“, najverovatnije zbog neke fabričke greške).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da u slučaju takvog kvara uradi stručnu dijagnostiku i efikasno i pouzdano izvrši popravku mobilnog uređaja.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvih rizika po smartfon) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Idol 3 (4.7) OT-6039

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Alcatel One Touch 6039 Idol 3 4.7 smartfonu u našem servisu je povoljna. Ukoliko Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku, budite slobodni da nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uspešna i pouzdana zamena konektora punjenja jedna je u nizu naših specijalističkih usluga, jer efikasno i kvalitetno vršimo i dekodiranje Alcatel telefona, kompletan servis Alcatel mobilnih telefona, a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.