Specijalističku uslugu zamene ekrana na pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo vrlo pouzdano i efikasno. To, naravno, važi i za zamenu ekrana na Alcatel OT-6040 Idol X i Alcatel OT-6043 Idol X+ mobilnim telefonima, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Zamena ekrana na Alcatel Idol X i X+ u servisu Doktor MobilAlcatel Idol X i Alcatel Idol X+ su fino izdizajnirani, kvalitetno izrađeni i prilično lagani pametni telefoni, prijatni za držanje i korišćenje jednom rukom, a imaju dobre kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.0 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa zaštitom od ogrebotina.

Uz operativni sistem Android 4.2.1 (Jelly Bean), model Idol X ima četvorojezgarni, a X+ osmojezgarni procesor, u paru sa 2 GB RAM i 8/16 GB interne memorije, kamere od 2 MP (prednja) i 13.1 MP (primarna, sa autofokusom i LED blicem), dok integrisane baterije imaju kapacitet od 2000 mAh (na Idol X), odnosno 2500 mAh (kod modela X+).

Zamena ekrana na Alcatel OT-6040 Idol X i Alcatel OT-6043 Idol X+

Pošto su ekrani na pametnim telefonima praktično njihove najosetljivije komponente, sa njima treba pažljivo rukovati da usled slučajnog udarca ili ispadanja telefona ne bi došlo do oštećenja displeja. A ako se to i dogodi i ako pri tome tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, onda se kvar na telefonu može otkloniti zamenom oštećenog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stojimo Vam na raspolaganju da svaki hardverski ili softverski problem na Vašem pametnom telefonu rešimo uspešno, efikasno i profesionalno.

Operaciju zamene ekrana na smartfonu Alcatel One Touch 6040 Idol X ili Alcatel One Touch 6043 Idol X plus obavićemo sigurno, pouzdano i bezbedno, a veoma ćemo se truditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-6040 Idol X i Alcatel OT-6043 Idol X+

Uslugu zamene displeja na Alcatel One Touch 6040 Idol X ili Alcatel One Touch 6043 Idol X+ pametnom telefonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili roku za završetak ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim pouzdane zamene ekrana, kvalitetno i efikasno možete dobiti i usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena