Alcatel OT-6045 Idol 3 (5.5) – zamena ili popravka konektora punjenja

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel One Touch 6045 Idol 3 5.5 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma pouzdano, bezbedno i u što je moguće kraćem vremenskom roku, a biće Vam potrebna ako Vam se na smartfonu pokvario ili polomio konektor napajanja, pa baterija ne može da se puni.

Alcatel Idol 3 (5.5) – zamena/popravka konektora punjenja (Doktor Mobil)Alcatel Idol 3 (5.5) je mobilni telefon dobrog kvaliteta izrade i lepog izgleda, sa velikim 5.5-inčnim IPS LCD ekranom Full HD rezolucije osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorom uparenim sa 2 GB RAM memorije i 16 ili 32 GB skladišnog prostora (+ microSD slot do 256 GB) i kamerama od 13 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 8 MP (frontalna).

Poseduje i podršku za 4G (LTE), dolazi sa instaliranim OS Android 5.0.2 (Lollipop), proizvodi se i u Dual SIM verziji, a napaja se, ukoliko ima potpuno ispravan konektor punjenja, preko integrisane (Non-removable) Li-Ion baterije kapaciteta 2910 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Alcatel Idol 3 5.5

Pouzdan rad ključnih komponenti od presudne je važnosti da nesmetano funkcionisanje svakog mobilnog telefona, a među njima je i konektor napajanja preko kojeg se vrši punjenje baterije i tako uređaj snabdeva neophodnom električnom energijom.

Ali i konektor se može pokvariti ili oštetiti, što je najčešće prouzrokovano nepažljivim rukovanjem prilikom priključivanja telefona na punjač, korišćenjem lošeg punjača, nestabilnim naponom na strujnoj mreži, kvašenjem konektorskog ulaza, itd. (konektor ponekad prestane da radi i „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Sve to donosi ozbiljne probleme za normalan rad mobilnog uređaja, jer neispravan konektor znači da baterija neće moći uspešno da se puni (ili će se to vršiti krajnje otežano), a servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pomogne i efikasno otkloni kvar na uređaju.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel OT-6045 Idol 3 5.5 mobilnom telefonu naši dobro obučeni serviseri pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez rizika) i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Idol 3 (5.5) OT-6045

Oko cene zamene ili popravke konektora napajanja na Alcatel One Touch 6045 Idol 3 5.5 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, kao i roka za obavljanje ove operacije, najbolje je da nam pišete preko formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne i uspešne zamene konektora punjenja, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano pružamo i mnoge druge profesionalne usluge, među kojima su dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button