Alcatel OT-6045 Idol 3 (5,5) – zamena ekrana

Veliki ekrani na mobilnim telefonima ili fabletima, zbog svojih gabarita mogu biti u malo većoj opasnosti od oštećenja, posebno ako nam uređaj ispadne na neku tvrđu podlogu ili se desi da slučajno udarimo displej. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Alcatel OneTouch 6045 Idol 3 5,5 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Alcatel OT-6045 Idol 3 5,5 – Doktor MobilAlcatel Idol 3 (5,5) je mobilni telefon, odnosno fablet modernog dizajna, sa prostranim kapacitivnim 5.5-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom u rezoluciji 1080 x 1920 piksela (Full HD).

Ovaj, s obzirom na veličinu displeja, dosta kompaktan uređaj, radi na operativnom sistemu Android 5.0.2 (Lollipop), a pokreće ga osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.0 GHz) ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom). Integrisana baterija dolazi sa kapacitetom od 2910 mAh, a kamere sa senzorima od 8 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa LED blicem, autofokusom i drugim zanimljivim funkcijama).

Zamena ekrana na Alcatel 6045 Idol 3 5,5

Kada imamo mobilni telefon sa ogromnim ekranom, prirodno je da sa njim nešto pažljivije rukujemo, upravo da bismo izbegli eventualno ispadanje uređaja i moguće oštećenje displeja.

U takvom slučaju, napuklo ili slomijeno staklo, tačskrin koji ne reaguje na dodir ili displej koji ne prikazuje sliku kako treba, bili bi jasni znaci da je ekran zaista oštećen i da se mora zameniti novim da bi telefon normalno radio.

Ako se nekome, nažalost, desi takva situacija, nema razloga za preveliku brigu, jer je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u kojem se ovaj problem rešava jednostavno i efikasno.

Kod nas uslugu zamene ekrana na Alcatel OneTouch 6045 Idol 3 5,5 mobilnom telefonu možete dobiti sigurno, bezbedno (bez dodatnih rizika po telefon) i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Alcatel 6045 Idol 3 5,5

Operaciju zamene displeja na Alcatel OneTouch 6045 Idol 3 5,5 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako nekome trebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, može nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručni i iskusni serviseri Doktor Mobil servisa stoje Vam na raspolaganju i u slučaju da Vam, pored profesionalne zamene ekrana, budu trebale usluge dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.