Mobilni telefon na kojem je oštećen displej može se efikasno i kvalitetno popraviti zamenom kompletnog ekrana, nakon čega ćete ponovo moći da ga koristite bez ikakvih problema. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ekrana na Alcatel OneTouch 8008 Scribe HD pametnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na Alcatel OT-8008 Scribe HDAlcatel One Touch Scribe HD je cenovno povoljan i zanimljiv pametni telefon sa stylus olovkom i kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) koji je zaštićen i Dragontrail Glass tehnologijom.

Četvorojezgarni procesor koji pokreće njegov OS Android 4.1 (Jelly Bean) ima maksimalni radni takt 1.2 GHz, a tu je i 1 GB RAM i 4 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB.

Dobru autonomiju u radu ovom uređaju pruža baterija kapaciteta 2500 mAh, dok su za fotografije i video zapise na raspolaganju kamere od 1.3 MP (prednja) i 8 MP (primarna).

Zamena ekrana na Alcatel OneTouch 8008 Scribe HD

Ukoliko Vam se dogodi da oštetite ekran na ovom pametnom telefonu, što se najčešće dešava prilikom ispadanja telefona ili udarca u njegov displej, važno je da odmah proverite koliki je kvar – ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku, telefon se može popraviti zamenom ekrana.

Za jednostavno i efikasno rešavanje ovakvog problema specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam uvek stoji na raspolaganju.

Samo nam se javite ili dođite do nas, a mi ćemo operaciju zamene ekrana na Alcatel OneTouch 8008 Scribe HD mobilnom telefonu, obaviti pouzdano, profesionalno i sasvim bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Uslugu zamene displeja pružićemo Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutnog broja zahteva za popravkom), a precizniju procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete u servis.

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-8008 Scribe HD

Zamenu ekrana na Alcatel OneTouch 8008 Scribe HD mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ako su Vam neophodne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil je tu za Vas i ukoliko Vam, pored kvalitetne zamene ekrana, zatreba i dekodiranje Alcatel telefona, servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena