Mobilni uređaji koji se nabave uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, obično su zaključani za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera i pre dekodiranja ne mogu se koristiti sa nekom drugom mobilnom karticom. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otključavanje Alcatel One Touch Hero smartfona vršimo sigurno, pouzdano i bezbedno.

Dekodiranje Alcatel OT-8020D HeroAlcatel One Touch Hero je prilično impresivan pametni telefon, preciznije rečeno fablet, sa velikim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 6.0 inči u rezoluciji 1080 x 1920 piksela, koji ima i podršku za digitalnu olovku.

Operativni sistem instaliran na ovaj uređaj je Android verzije 4.2.2 (Jelly Bean), a za njegov brz rad odgovoran je četvorojezgarni procesor radnog takta 1.5 GHz, sa 2 GB RAM i 8/16GB interne memorije (plus microSD slot). Ima i kamere sa senzorima od 2 MP i 13 MP, izdašnu bateriju kapaciteta 3400 mAh, a posebno interesantna je njegova dodatna oprema – 12Lm pico projektor.

Dekodiranje Alcatel One Touch 8020D Hero

Ako ste ponosni vlasnik ovog zanimljivog mobilnog uređaja, ali imate problem što je zaključan na mrežu matičnog operatera mobilne telefonije (bez obzira da li je u pitanju neki od domaćih ili pak inostrani provajder mobilnih usluga), dođite u servis Doktor Mobil da efikasno uradimo njegovo otključavanje.

Naravno, operateri mobilne uređaje koji su uzeti uz ugovor zaključavaju da bi klijente što duže zadržali u svojoj mreži, ali mi ćemo za Vas taj problem rešiti kvalitetno i profesionalno.

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade će operaciju dekodiranja Alcatel OT-8020D One Touch Hero pametnog telefona obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj).

Uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona pružićemo Vam u zaista najkraćem mogućem roku, što prvenstveno zavisi od trenutnog broja naloga u servisu (konkretniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena dekodiranja Alcatel OT-8020D One Touch Hero

Operaciju dekodiranja Alcatel One Touch Hero smartfona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebni detaljniji podaci o ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa, a možete nam i pisati preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu, osim profesionalnog dekodiranja Alcatel telefona, kvalitetno i efikasno radimo i servis Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena