Mobilnom telefonu koji je zaključan na mrežu određenog operatera mobilne telefonije potrebno je otključavanje da bi mogao da se koristi sa SIM karticama drugih mreža, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu profesionalnu operaciju dekodiranja Alcatel OT-8050d Pixi 4 pametnog telefona vršimo veoma sigurno, bezbedno i po pristupačnoj ceni.

Dekodiranje Alcatel OT-8050d Pixi 4 u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi 4 (6) je pametni telefon ili bolje reći fablet jednostavnog i finog dizajna koji dolazi sa ogromnim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 6.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj uređaj pristojnih karakteristika ima instaliran operativni sistem Android verzije 5.1 (Lollipop), četvorojezgarni procesor takta 1.1 GHz koji radi uparen sa 1 GB ili 1.5 GB RAM i 8 GB ili 16 GB interne memorije za podatke i aplikacije (plus microSD slot za memorijske kartice do 32 GB), a tu su i kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (prednja, koja takođe ima LED blic), kao i izmenjiva baterija kapaciteta 2580 mAh.

Dekodiranje Alcatel Pixi 4 OT-8050d

Kada imate pametni telefon koji je zaključan i može se upotrebljavati samo sa brojem „matičnog“ operatera mobilne telefonije (takva situacija se vrlo često sreće na uređajima uzetim preko ugovora kod domaćih, ali i kod inostranih operatera), najbolje je da ga dekodirate, jer ćete tako dobiti mogućnost da na njemu koristite SIM karticu mobilnog provajdera po sopstvenoj želji.

Da biste bili sigurni da će taj postupak biti obavljen pouzdano i efikasno, predlažemo Vam da poverenje ukažete stručnim serviserima u Doktor Mobil servisu u Beogradu koji imaju veliko iskustvo upravo u otključavanju ili dekodiranju mobilnih telefona.

Vaše je samo da zaključan mobilni smartfon donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja Alcatel One Touch 8050d Pixi 4 mobilnog telefona za Vas uraditi garantovano kvalitetno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć.

Cena dekodiranja Alcatel Pixi 4 OneTouch 8050d

Uslugu otključavanja Alcatel Pixi 4 (6“) smartfona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. U slučaju da su Vam potrebne konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Efikasno i kvalitetno dekodiranje Alcatel telefona jedna je od poznatih specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, a isto tako uspešno i pouzdano vršimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na Alkatel smartfonima).

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena