Alcatel OT-8079 Pixi 3 tablet – zamena baterije

Ispravna i funkcionalna baterija veoma je važna za normalan rad svakog mobilnog uređaja, jer mu omogućava stabilno napajanje električnom energijom. To, naravno, važi i za tablete, a u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete izvršiti pouzdanu i bezbednu zamenu baterije na Alcatel One Touch 8079 Pixi 3 tabletu.

Zamena baterije na Alcatel OT-8079 Pixi 3Alcatel One Touch Pixi 3 (10) je cenovno pristupačan model tableta koji dolazi sa zanimljivim dodatkom – futrolom sa Bluetooth tastaturom, pa ga možete koristiti i kao manji laptop. Njegov veliki IPS LCD ekran osetljiv na dodir ima dijagonalu 10.1“ i rezoluciju 800 x 1280 piksela.

Baterija, koja nas ovde posebno zanima, na ovom uređaju je integrisana (Non-removable) litijum-jonska sa kapacitetom od 4060 mAh i pruža mu neku prosečnu autonomiju u radu.

Na ovaj WiFi tablet (bez podrške za SIM karticu) instaliran je operativni sistem Android verzije 5.0 (Lollipop) koji radi zahvaljujući četvorojezgarnom procesoru na 1.3 GHz sa 1 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 64 GB. Ima i dve kamere od 2 MP i 5 MP.

Zamena baterije na tabletu Alcatel OT-8079 Pixi 3

Mobilni uređaji sa ovako velikim ekranima zahtevaju i snažnu bateriju koja, bez obzira na kapacitet, vremenom može dotrajati (veoma sporo se puni, a jako brzo prazni), pa je tada treba zameniti novom da bi tablet mogao normalno i nesmetano da funkcioniše.

Vlasnici ovog modela, nažalost, bateriju ne mogu zameniti sami, jer je ona fabrički integrisana (tzv. neuklonjiva), pa za taj postupak treba potražiti pomoć nekog od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Kod nas ovaj problem možete rešiti vrlo jednostavno i efikasno, jer ćemo zamenu baterije na Alcatel One Touch 8079 Pixi 3 tabletu obaviti sasvim pouzdano i bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj).

Uslugu zamene neispravne baterije naši stručni serviseri pružiće Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete svoj tablet ubrzo moći da koristite bez problema.

Cena zamene baterije na Alcatel One Touch 8079 Pixi 3

Operaciju zamene baterije na Alcatel OT-8079 Pixi 3 tabletu u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ako želite da imate detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku za pružanje ove usluge, možete nam pisati preko formulara u nastavku teksta, a ako Vam je tako lakše, slobodno nas pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni zamene baterije na tabletu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među važnim uslugama koje profesionalno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored pomenute zamene baterije na tabletima i mobilnim telefonima, nalaze se efikasno dekodiranje Alcatel telefona, kao i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na Alcatel uređajima).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button