Alcatel OT-992D dekodiranje

Alcatel OT 992D dekodiranje – u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti dekodiranje Alcatel One Touch 992D mobilnog telefona. Dekodiranje se obavlja na licu mesta u našem servisu.

Još jedan uzbudljiv telefon stiže nam iz Alcatela – i ovaj put može da koristi 2 SIM kartice! U pitanju je model One Touch 992D (detaljna specifikacija). Već po samom nazivu jasno je da se radi o Dual SIM telefonu, budući da Alcatel uvek dodaje oznaku „D“ za svoje telefone kojisu u mogućnosti da koriste 2 SIM kartice.

alcatel ot-992d dekodiranjeMeđutim, tu nije kraj: ovo je jedan solidan Android uređaj koji za cenu od oko 200 evra nudi odlične karakteristike, sa velikim 4-inčnim ekranom, odličnim procesorom i dobrim kvalitetom izrade. Na telefonu se nalazi jedna od novijih verzija Android operativnog sistema, 4.0 Ice Cream Sandwich, što je svakako pohvalno.

Ovaj smart telefon je takođe dostupan i preko mobilnog operatera Mts, i to već od 1 dinar, počevši od skupljih paketa. Dual SIM telefoni koji se prodaju preko mobilnih operatera obično dolaze zaključani, a veoma često samo jedan prostor za SIM karticu bude zaključan na određenu mrežu. Ipak, ako želite da vaš Alcatel OT-992 koristite slobodno sa bilo kojom kombinacijom SIM kartica, tada vam je potrebno otključavanje telefona.

Alcatel OT-992D dekodiranje

Otključavanje, poznatije još i kao dekodiranje telefona je jednostavan način kako da steknete punu kontrolu nad vašim uređajem. Ova usluga dostupna vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Ovde možete obaviti Alcatel OT-992D dekodiranje i jednostavno rešiti problem zaključanog telefona, i nećete zavisiti od operatera kada je u pitanju korišćenje jedne ili obe SIM kartice, kao što je slučaj kod ovog Alcatela OT-992D.

I što je najvažnije, dekodiranjem telefona se ne menja njegova funkcionalnost, a telefon ima potpuno identične karakteristike kao i mnogo skuplja maloprodajna verzija. Slobodnim izborom SIM kartica u mogućnosti ste da odaberete najpovoljnije rešenje za vaše potrebe, u vidu različitih kartica sa različitim tarifama, i to sve u jednom telefonu.

Za više informacija i cenu za Alcatel OT-992D dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu.