• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel OT 997D dekodiranje

Alcatel OT 997D dekodiranje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Dekodiranje se obavlja na licu mesta u našem servisu.

Ponuda smart telefona kompanije Alcatel kompletirana je modelom One Touch 997D. Reč je o telefonu naprednih karakteristika koji predstavlja sam vrh ponude ove marke. Tu su veliki ekran od 4 inča, brzi Dual Core procesor, dobar kvalitet izrade i jedna od najnovijih verzija Androida, 4.0 Ice Cream Sandwich. Ovo su samo neke od karakteristika koje čine ovaj model trenutno jednim od najboljih izbora, uzevši u obzir njegovu cenu od oko 200 evra. Za taj iznos dobija se telefon koji parira i mnogo skupljim modelima konkurentskih kompanija.

alcatel ot 997d dekodiranjeAlcatel OT-997D je takođe i Dual SIM model, tj. može da koristi dve SIM kartice istovremeno. Ovo je sjajna opcija za one koji aktivno koriste dva broja, i žele da kombinuju prednosti od obe mreže. Međutim, ako ste svoj Dual SIM telefon kupili preko mobilnog operatera, vrlo je moguće da je jedno mesto za karticu zaključano, tačnije može da koristi SIM karticu samo od te određene mreže.

Ovo svakako nije nerešiv problem. Jednostavnim dekodiranjem telefona u potpunosti otključavate svoj telefon i rešavate se bilo kakvih ograničenja u vidu upotrebe telefona sa određenom mobilnom mrežom. Alcatel OT 997D dekodiranje se može obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Alcatel OT 997d dekodiranje

Dekodiranje se obavlja na licu mesta, a za neke modele Alcatel telefona takođe je dostupno i daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis. Otključavanjem telefona ne gubi se na karakteristikama, naprotiv dekodiran telefon je potpuno identičan kao i maloprodajna verzija, a pritom je mnogo jeftiniji. I što je najvažnije, otključan Dual SIM telefon nudi vam slobodan izbor kada je u pitanju kombinovanje SIM kartica različitih mobilnih operatera, što donosi potencijalne velike uštede u mobilnim tarifama.

Za više informacija i cenu za Alcatel OT997D dekodiranje pozovite nas na naše telefone ili nas posetite u našem servisu mobilnih telefona u Beogradu.