Kada niste sigurni kako da najbezbolnije rešite problem zaključanog mobilnog uređaja, najbolje je da se obratite profesionalno obučenim licima koja rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši stručni serviseri će postupak dekodiranja Alcatel Pixi 4 (4) mobilnog telefona uraditi vrlo pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Alcatel Pixi 4 (4) u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi 4 (4) je pristojan pametni telefon iz Alkatelove raznolike Pixi serije, koji se može kupiti po prilično povoljnoj ceni. Ovaj uređaj ima TFT ekran osetljiv na dodir od 4.0-inča u rezoluciji 480 x 800 piksela, četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz i operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow).

Proizvodi se u dve varijante – sa 512 MB RAM i 4 GB interne memorije i 1 GB RAM i 8 GB sopstvene memorije namenjene čuvanju podataka i smeštanju aplikacija (+ microSD slot), a verzije kamera sa kojima dolazi ovaj model su 2 MP ili 5 MP primarna (sa LED blicem, HDR i panorama funkcijama) i VGA ili 2 MP sekundarna (selfi). Napaja se uklonjivom baterijom kapaciteta 1500 mAh.

Dekodiranje Alcatel Pixi 4 (4)

Zaključavanje mobilnih telefona, a to je slučaj sa većinom uređaja koji se uzmu preko nekog operatera mobilne telefonije (npr. model Pixi 4 4“ se na taj način trenutno može nabaviti u MTS-u i VIP-u), redovna je praksa gotovo svih provajdera mobilnih usluga, i kod nas i u inostranstvu.

Na taj način korisnik se na neki način „primorava“ da ostane u dotičnoj mobilnoj mreži, ali Vi uopšte ne morate da imate takvo ograničenje, jer u našem servisu operacijom otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona uspešno i efikasno uklanjamo pomenutu blokadu, posle čega ćete telefon moći da koristite sa brojem mreže po svojoj želji.

Vaše je samo da zaključan mobilni uređaj donesete ili pošaljete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a ostalo je naša briga. Operaciju dekodiranja Alcatel Pixi 4 (4) pametnog telefona za Vas ćemo izvršiti sigurno, sasvim bezbedno, a takođe i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena dekodiranja Alcatel Pixi 4 (4)

Što se tiče cene otključavanja Alcatel Pixi 4 (4) smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Ako biste voleli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, pišite nam putem forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisano dekodiranje Alcatel telefona samo je jedna od profesionalnih usluga servisa Doktor Mobil, jer jednako kvalitetno i efikasno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena