Ako imate problem zbog toga što Vam je mobilni uređaj zaključan na neku mrežu, pa niste u mogućnosti da na njemu koristite karticu, odnosno mobilni broj po svojoj želji, dovoljno je da dođete u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo pouzdano profesionalno otključavanje Alcatel One Touch Pixi First pametnog telefona.

Dekodiranje Alcatel Pixi First u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi First (1st) je prilično dopadljiv i pre svega cenovno vrlo pristupačan pametni telefon koji uz solidne osnovne karakteristike dolazi sa ekranom osetljivim na dodir dijagonale 4.0 inča u rezoluciji 480 x 800 piksela.

Na ovaj uređaj instalirana je nešto starija verzija operativnog sistema – Android 4.4.2 (KitKat), za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, u paru sa 512 MB RAM i 4 GB interne memorije (+ microSD slot do 32 GB). Uklonjiva baterija ima kapacitet od 1450 mAh, a kamere su sa senzorima od 5 MP (leđna, sa LED blicem) i 2 MP (prednja).

Dekodiranje Alcatel Pixi First

Kada je ovaj mobilni telefon nabavljen uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, bez obzira da li je u pitanju domaći ili strani pružalac mobilnih usluga (kod nas je trenutno u ponudi kod MTS-a), uređaj će najverovatnije biti zaključan na mrežu tog operatera.

Da biste uspešno otklonili pomenutu blokadu i omogućili sebi da na telefonu možete da koristite karticu bilo kog operatera u svetu, najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde vršimo sigurno i pouzdano dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona.

Operaciju dekodiranja Alcatel One Touch Pixi First mobilnog telefona naši stručni serviseri za Vas će obaviti efikasno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi jedino od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena dekodiranja Alcatel One Touch Pixi First

Uslugu dekodiranja Alcatel Pixi First smartfona u našem servisu pružamo po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za otključavanje telefona, možete nam pisati popunjavajući podatke kroz formular u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Vašoj pažnji, pored opisanog dekodiranja Alcatel telefona, preporučujemo i servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova), zamenu baterije na mobilnim telefonima i brojne druge specijalističke usluge koje uspešno i efikasno pružamo u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena