• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Alcatel POP C1 OT-4015D dekodiranje

Dekodiranje Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona možete obaviti u našem servisu Doktor Mobil na licu mesta. Otključavanje Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona je opcija koja će Vam omogućiti da koristite Vaš mobilni telefon na mrežama različitih mobilnih operatora. Posetite nas, a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje.

alcatel pop c1-1Alcatel POP C1 OT-4015D mobilni telefon možete kupiti kod Vip mobilnog operatora po ceni od 1 dinar uz Smart 150 tarifu. Telefon koristi Android 4.2 operativni sistem. Dimenzija je 112.5x62x11.95 mm, dok mu je težina 100 gr. Procesor radi na 1 GHz.

Veličina ekrana je 3.5 inča, dok mu je rezolucija 321×480 piksela. Prednju kameru nema, dok mu je zadnja kamera 2 MP rezolucije. Telefon poseduje 512 MB RAM memorije dok mu je interna memorija za krajnjeg korisnika 2 GB. Eksterna memorija je do 32 GB. Sve u svemu, zaista prosečan telefon i preporučuje se onim korisnicima koji nemaju velike zahteve u pogledu svog telefona.

Alcatel POP C1 OT-4015D dekodiranje

Kupovinom Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona kod Vip mobilnog operatora, nećete imati mogućnost da ga koristite i na drugim mrežama. Da biste dobili tu mogućnost, potrebno je da uradite dekodiranje Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona. Dekodiranjem se skida blokada koju je postavio Vip mobilni operater,  tako da će te sada imati mogućnost da ga koristite i na drugim mobilnim mrežama.

Doktor Mobil servis mobilnih telefona brzo i pouzdano na licu mesta vrši otključavanje Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona. Dođite kod nas, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku osposobimo Vaš Alcatel POP C1 OT-4015D mobilni telefon za sve mobilne mreže.

Za više informacija oko cene za dekodiranje Alcatel POP C1 OT-4015D mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.

Dekodiranje Alcatel POP C1 OT-4015D telefona pomoću koda on-line putem

Postoji i mogućnost dekodiranja Vašeg Alcatel POP C1 OT-4015D telefona on-line putem bez dolaska u servis.

Cena dekodiranja Alcatel POP C1 OT-4015D telefona iznosi 600 dinara.

alcatel pop c1Servis mobilnih telefona Doktor Mobil Vam nudi on-line dekodiranje Alcatel POP C1 OT-4015D telefona putem koda, bez dolaska u servis. Ukoliko želite da koristite ovu uslugu, neophodno je da popunite dole navedeni formular. Postupak dekodiranja je sledeći:

1. Pošaljite nam porukom Vaš model Alcatel telefona,  PROVIDER ID i  IMEI broj telefona (naći ćete ih na nalepnici na telefonu ispod baterije ili pozivanjem broja *#06# (dobićete IMEI broj),  ili ako još uvek imate originalnu kutiju od telefona potražite model, PROVIDER ID i IMEI broj).

2. Prvo ćemo proveriti da li sigurno imamo kod za otključavanje za vaš telefon, a zatim ćemo Vam javiti da možete da uplatite novac na naš račun.

3. Nakon što evidentiramo Vašu uplatu,  ili ako želite da ubrzate proces možete da nam pošaljete potvrdu o uplati (možete slikati ili skenirati uplatnicu i poslati emailom) dobićete Vaš kod na email i uputstvo kako da ga ukucate.

4. Otključavanje je trajno i garancija operatera se ne gubi. Telefon će raditi na bilo kojoj mobilnoj mreži.

5. Mogućnost dogovora oko cene za otključavanje više telefona.

Upit o ceni dekodiranja telefona

Unesite potrebne podatke u polja ispod. Informaciju o mogućnosti, ceni i vremenu za dekodiranje vašeg telefona poslaćemo vam na email koji navedete u najkraćem mogućem roku.

Proizvođač

Model telefona

Mreža na kojoj je zaključan

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Dodatne informacije