Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je intervencija koju treba uraditi na uređajima koji su zaključani na mrežu nekog operatera mobilne telefonije – da bi mogli da se koriste u svakoj mobilnoj mreži. Ako je i Vama potrebno dekodiranje Alcatel Pop Up pametnog telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ga možete obaviti sigurno i pouzdano.

Dekodiranje Alcatel Pop Up u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel Pop Up (OT-6044D) je simpatičan pametni telefon kvalitetne izrade namenjen prvenstveno mlađoj populaciji koji se, uobičajeno za Alkatelove modele, može nabaviti po dosta povoljnoj ceni. Ima podršku za Dual SIM i kapacitivni 5.0-inčni IPS ekran osetljiv na dodir u HD rezoluciji.

Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0 (Lollipop), a pokreće ga osmojezgarni procesor radnog takta 1.4 GHz, u kombinaciji sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot do 32 GB). Ovaj uređaj opremljen je kamerama od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom), a autonomiju u radu mu pruža izmenjiva baterija kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje Alcatel Pop Up

Ukoliko se ovaj model ne kupi u nekoj od prodavnica mobilnih telefona, nego se uz potpisivanje ugovora uzme preko izabranog operatera mobilne telefonije (trenutno ga tako nude MTS i Telenor), uređaj će po svoj prilici biti zaključan i moći će da se koristi samo sa karticom/brojem tog operatera.

Takva stvar dešava se i sa telefonima koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, jer su i oni vrlo često zaključani i treba ih dekodirati da bi se omogućilo korišćenje uređaja u domaćim mobilnim mrežama.

Navedenu blokadu stručno obučeni i iskusni serviseri zaposleni u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjaju pouzdanom operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Uslugu dekodiranja Alcatel One Touch Pop Up mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete moći da ga koristite sa SIM karticom ili brojem po svojoj želji.

Cena dekodiranja Alcatel OT-6044D Pop Up

Sama cena dekodiranja Alcatel Pop Up smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Slobodno nam pišite popunjavajući podatke u formi ispod ovog pasusa ili nas zovite na telefone našeg servisa ako Vam trebaju precizniji podaci bilo o ceni ili o roku za otključavanje mobilnog uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil s ponosom ističe da pored operacije dekodiranja Alcatel telefona, uspešno i kvalitetno vrši i sve hardverske i softverske popravke u servisu Alcatel mobilnih telefona, a takođe i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena