• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

BlackBerry Bold 9790 dekodiranje

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete obaviti BlackBerry Bold 9790 dekodiranje. Brzo i jednostavno, vaš BlackBerry telefon će biti otključan, kako bi radio na svim mobilnim mrežama.

Za nešto naprednije korisnike, BlackBerry ima u svojoj ponudi model Bold 9790. Ovaj telefon nudi standardno dobar kvalitet izrade prisutan kod telefona ove marke, kao i sjajan softver u vidu BlackBerry 7 operativnog sistema. Maloprodajna cena ovog uređaja je oko 250 evra, što predstavlja neki prosek za smart telefone ovih karakteristika.

blackberry bold 9790 dekodiranjeBlackBerry Bold 9790 se takođe može pronaći i kod mobilnih operatera, i kod sve tri domaće mreže. Tu se cena kreće već od 1 dinar, u zavisnosti od izabranog tarifnog profila. Tu svakako treba imati na umu i dodatne troškove u vidu BlackBerry Internet Servisa, usluge koja omogućava niz pogodnosti kao što su trenutno primanje elektronske pošte, kao i besplatan mesendžer servis sa drugim korisnicima BlackBerry-ja.

BlackBerry Bold 9790 dekodiranje

Ako ste svoj telefon kupili preko neke mreže, tada će on biti zaključan. Ovo je česta praksa operatera, koji time žele da se osiguraju da se telefon koristi samo u njihovoj mreži. Ako želite da takav telefon koristite sa SIM karticom nekog drugog operatera, nećete biti u mogućnosti to da učinite. Tada vam je potrebno dekodiranje, tj. otključavanje telefona.

Šta ovo zapravo podrazumeva? Dekodiranje telefona predstavlja skidanje bilo kakve blokada postavljene od strane operatera, a koje se tiče njegovog korišćenja sa drugim mrežama. U servisu mobilnih telefona nudimo vam BlackBerry Bold 9790 dekodiranje, uslugu koja čini se vaš telefon ponaša u potpunosti na isti način kao i maloprodajna, otključana verzija, koja je pritom i mnogo skuplja. Osim što radimo dekodiranje BlackBerry telefona, u prilici smo da vam ponudimo i servis Blackberry telefona za probleme koji se tiču hardvera i softvera BlackBerry telefona.

Za više informacija i cenu za BlackBerry Bold 9790 dekodiranje pozovite nas na naše telefone 011/405-8049 i 062/1617-002, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.