Svoj mobilni telefon Huawei Y625 možete lako i pouzdano dekodirati u Doktor Mobil servisu. Otključavanje Huawei Y625 naši iskusni serviseri obaviće u veoma kratkom roku, najčešće istog dana, a moguće i za sat, dva (sve zavisi od trenutnog broja zahteva za dekodiranjem). Tačnu procenu dobićete kada donesete svoj mobilni telefon na otključavanje.

Dekodiranje Huawei Y625

Huawei Y625 je lepo dizajniran i ergonomski oblikovan pametni telefon, koji se uz to može kupiti po veoma pristupačnoj ceni.

Lagan je za korišćenje, a sjajan doživljaj prilikom gledanja multimedijalnih sadržaja pruža veliki ekran od 5 inča sa odličnim performansama boja i poboljšanom funkcijom vidljivosti pod direktnim Sunčevim zracima.

Pouzdan četvorojezgarni procesor od 1.2GHz uz 1GB RAM memorije omogućava odličnu brzinu rada i lako istovremeno izvršavanje više zadataka i aplikacija.

Pokreće ga operativni sistem Android 4.4 KitKat sa interesantnim interfejsom i novim izgledom menija. Ima integrisanu zadnju kameru od 8MP sa LED blicem, kao i prednju kameru od 2MP.

Interna memorija od 4GB pruža dosta prostora za skladištenje fajlova kao što su fotografije, igrice, muzika, video…

Opremljen je snažnom 2000mAh baterijom koja garantuje veliku autonomiju rada i dovoljno vremena za razgovore i surfovanje internetom.

Dekodiranje Huawei Y625

Telefon Huawei Y625 može se kupiti uz gotovinsko plaćanje u prodavnicama mobilnih telefona, a ako je nabavljen uz ugovor kod domaćih mobilnih operatera najverovatnije je zaključan i može se koristiti samo uz karticu tog operatera.

Takođe velika verovatnoća da je zaključan važi i za Huawei Y625 kupljen ili dobijen iz inostranstva, jer su ti telefoni, kao i kod nas, najčešće zaključani na osnovnu mrežu.

Na sreću, to za Vas neće biti problem jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete lako otključati svoj telefon, nakon čega ćete ga bez problema koristiti u svakoj mreži i sa svakom karticom.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona Huawei Y625 je usluga koju pružamo brzo, jednostavno i pouzdano, bez ikakvih posledica po telefon i njegovu bezbednost.

Cena dekodiranja Huawei Y625

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil će Vaš Huawei Y625 dekodirati po veoma pristupačnoj ceni. Ako želite preciznu informaciju o ceni otključavanja mobilnog telefona, možete nas pozvati telefonom ili nam pisati putem forme u nastavku teksta.

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Osim ovog modela, Doktor Mobil vrši i dekodiranje ostalih Huawei telefona, kao i servis Huawei mobilnih telefona koji podrazumeva softverske i hardverske popravke na uređajima ove marke.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena