Usluga dekodiranja mobilnog telefona biće Vam potrebna ako ste uređaj nabavili putem ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, zbog čega je telefon zaključan za korišćenje samo sa brojem te „matične“ mobilne mreže. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam sigurnu i pouzdanu uslugu otključavanja Alcatel 10.16G mobilnog telefona.

Dekodiranje Alcatel 10.16G u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel 10.16G je simpatičan mobilni telefončić namenjen prvenstveno osobama kojima su primarni telefonski pozivi i razmena SMS poruka.

Nevelikih dimenzija (108.5 x 45 x 12.6 mm) i veoma lagan (63 g), ovaj uređaj ima TFT ekran od 1.8 inči (rezolucija mu je 160×128 piksela), procesor koji radi na 312 MHz, sa 4 MB RAM i 4 MB interne memorije, a napaja se pomoću izmenjive litijum-jonske baterije kapaciteta 400 mAh.

Dekodiranje Alcatel 10.16G

Kao što smo napomenuli, mobilni telefoni koji se uzmu preko operatera mobilne telefonije (model Alcatel 10.16G trenutno se na taj način nudi u VIP-u) obično su zaključani i mogu se koristiti samo u mreži tog operatera.

To važi i za uređaje koji se tako nabave u našoj zemlji, ali i za primerke mobilnih telefona koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, jer su i oni vrlo često zaključani na mrežu nekog operatera iz zemlje porekla i treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa našim karticama.

Ovo ograničenje veoma jednostavno i efikasno uklanjamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu – stručnom operacijom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Vaše je samo da telefon donesete kod nas, a ostalo je naša briga! Uslugu dekodiranja mobilnog telefona Alcatel 10.16G pružićemo Vam pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Alcatel 10.16G

Operaciju dekodiranja Alcatel 10.16G mobilnog telefona u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni i roku za otključavanje telefona, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme koju ćete videti u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisano dekodiranje Alcatel telefona samo je jedna od specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil, jer vrlo uspešno i kvalitetno vršimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena