Kada Vam je mobilni telefon zaključan na mrežu jednog operatera zbog čega na njemu ne možete da koristite mobilni broj/karticu po sopstvenoj želji, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo, na Vaše i naše zadovoljstvo, operacijom otključavanja Alcatel 1042D mobilnog telefona tu blokadu ukloniti pouzdano, efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Alcatel 1042D u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel 1042D je kompaktan mobilni telefon dimenzija 107.5 x 44.8 x 13.3 mm, težak samo 62 grama, koji ima TFT ekran u boji s dijagonalom 1.8 inči u rezoluciji 128 x 160 piksela. Uz podršku za Dual SIM, ovaj uređaj ima jednojezgarni procesor na 360 MHz, po 8 MB RAM i interne memorije (+ slot za eksternu microSD karticu do 16 GB), VGA kamericu i bateriju kapaciteta 400mAh.

Dekodiranje Alcatel 1042D

Ukoliko ovakav mobilni telefon ne kupite za keš u mobil šopu, nego ga nabavite putem potpisivanja ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije (Alcatel 1042D je trenutno u ponudi kod MTS-a), uređaj će najverovatnije biti zaključan na mrežu dotičnog operatera, a slična situacija je i sa telefonima koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, jer su i oni uglavnom zaključani i pre dekodiranja mogu se koristiti samo u „matičnoj“ mreži.

Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu već dugi niz godina svojim klijentima pružamo pouzdanu uslugu profesionalnog otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Donesite svoj uređaj u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja mobilnog telefona Alcatel 1042D za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku, nakon čega ćete moći da ga koristite sa kojom god želite mobilnom karticom.

Cena dekodiranja Alcatel 1042D

Uslugu dekodiranja Alcatel 1042D mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ukoliko Vam trebaju detaljnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za otključavanje mobilnog uređaja, slobodno nam se javite na telefone našeg servisa ili nam pišite putem formulara u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uz pouzdanu uslugu dekodiranja Alcatel telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno radimo i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na uređajima ovog proizvođača), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena