Zaključan mobilni telefon je problem sa kojim se suočavaju mnogi vlasnici ovih uređaja (obično kada se telefon uzme preko ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije), ali u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ćemo ga rešiti vrlo sigurno i efikasno. Uslugu dekodiranja Alcatel 1052D mobilnog telefona kod nas ćete dobiti pouzdano i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Alcatel 1052D u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel 1052D je mobilni telefončić (dimenzije su mu 108.5×44.8×12.9mm, a težina 63 grama) koji u jednodelnom kućištu donosi QQVGA TFT ekran veličine dijagonale 1.8 inči u rezoluciji 128 x 160 piksela, jednojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 260 MHz, po 32 MB RAM i interne memorije (+ microSD slot za njeno povećanje), VGA kamericu i bateriju sa kapacitetom od 400mAh.

Dekodiranje Alcatel 1052D

Mobilni telefoni koji se ne kupe za keš u nekoj specijalizovanoj prodavnici, nego se nabave putem operatera mobilne telefonije (model Alcatel 1052D se tako trenutno može uzeti u MTS-u), često su zaključani i mogu se koristiti samo u mreži tog operatera.

Takva blokada i vezivanje za „matičnu mrežu“ dosta je česta i na mobilnim uređajima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, pa ih je potrebno dekodirati da bi mogli da se koriste sa domaćim karticama.

Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je profesionalna uslugu koju ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti veoma efikasno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon).

Naši stručni serviseri će dekodiranje Alcatel OT-1052D mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku (zavisi samo od trenutne gužve u servisu).

Cena dekodiranja Alcatel OneTouch 1052D

Otključavanje Alcatel 1052D mobilnog telefona u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. A ako su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisane usluge dekodiranja Alcatel telefona, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vrši i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (efikasna popravka svih softverskih i hardverskih kvarova na Alcatel mobilnim uređajima).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena