Dekodiranje Alcatel 1c jedna je od intervencija koje pouzdano možete dobiti u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona.

Vršimo dekodiranje tj. otključavanje i svih ostalih modela pametnih uređaja, nezavisno od brenda.

Naš servis ima u svojoj ponudi i sve ostale hardverske i softverske usluge, pa nas kontaktirajte u vezi sa bilo kojim problemom na mobilnom telefonu.

Možete nam poslati telefon kurirskom službom po izboru, i obaviti popravku bez dolaska u servis, a nakon toga će Vam biti vraćen na isti način.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 1c kodiran

alcatel 1c dekodiranje

Alcatel 1c – jedan od najpristupačnijih modela ovog brenda nudi 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, kameru od 5 MP – primarnu i 2 MP – selfi i uklonjivu bateriju kapaciteta 2000 mAh.

Telefon ima IPS ekran od 5.0 inča sa rezolucijom 480 x 960 piksela, a rad mu obezbeđuje procesor 1.3 GHz Cortex-A53 sa četiri jezgra.

Interesantno je da telefon ne može da se povezuje na 4g mrežu, ali ukoliko je kodiran, u određenim situacijama neće moći da koristi ni postojeće 2g i 3g mreže.

Kako dekodirati Alcatel 1c?

Ako niste obučeni serviser koji može obaviti dekodiranje Alcatel 1c bez posledica po uređaj, naš savet je nemojte ovo pokušavati kod kuće.

Zanemarite razna internet uputstva pod naslovima „How to unlock Alcatel 1c“ koja ne garantuju uspeh i često su veoma sumnjiva ili konfuzna.

Dekodiranje Alcatel 1c treba uraditi u stručnom servisu koji će primeniti odgovarajuće iskustvo i veštinu u ovakvim postupcima.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Ako ste posumnjali da je Vaš Alcatel 1c kodiran, verovatno su postojali dobri razlozi za to. Preduslov je, naravno, da ste uređaj nabavili preko jednog od domaćih ili stranih operatera.

Kada ste odlučili da promenite mrežu i ubacite SIM karticu konkurentnog operatera u smartfon, pojavile su se prve naznake o tome da je Alcatel 1c zaključan.

Neke od njih su: pojavio se prozor u koji je potrebno ukucati kod za otključavanje, SIM kartica nije registrovana, telefon se nije povezao na novu mrežu…

Dekodiranje Alcatel 1c

dekodiranje alcatel 1c

Ako niste planirali kupovinu novog telefona i želite da zadržite postojeći uređaj, biće Vam potrebno dekodiranje Alcatel 1c da bi sve funkcionisalo kako treba.

Kodiran Alcatel 1c izazvaće samo probleme u povezivanju telefona sa novom mrežom, što nije mala stvar jer će Vam na taj način biti sprečeni razgovori, poruke i mobilni internet.

Ovo Vam predstavlja problem? Posetite naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil i bezbedno obavite dekodiranje Alcatel 1c!

Nakon tog servisnog postupka Vaš telefon više nema nikakvu prepreku za rad u bilo kojoj mreži za koju se opredelite.

Informacije o ceni i roku dekodiranja Alcatel 1c možete dobiti pozivom na jedan od ponuđenih brojeva ili slanjem poruke preko kontakt forme na dnu.

I uvek ste dobrodošli da nas lično posetite a mi ćemo Vam izaći u susret i odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Alcatel 1c dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena