Dekodiranje zaključanog telefona jedna je od profesionalnih usluga koje već dugi niz godina uspešno i kvalitetno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako i Vi imate takav problem, a želite da telefon koristite sa brojem neke druge mreže, donesite ga u naš servis da uradimo pouzdano i bezbedno otključavanje Alcatel 2007D mobilnog telefona.

Dekodiranje Alcatel 2007D u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel 2007D je jednostavan mobilni telefon sa podrškom za Dual SIM, ugrađenim radio i muzičkim plejerom, TFT ekranom od 2.4“ u rezoluciji 240 x 320 piksela, 16 MB RAM memorije i leđnom kamerom od 3.15 MP.

Dimenzije ovog uređaja su 119 x 50 x 9.8 mm, težina 72 grama, a napaja ga litijum-jonska baterija kapaciteta 750 mAh.

Dekodiranje Alcatel 2007D

Ako ovaj mobilni telefon niste kupili za keš, nego ste ga nabavili preko nekog od operatera mobilne telefonije (kod nas se Alcatel 2007D trenutno može uzeti u Telenoru), uređaj će najverovatnije biti zaključan i neće moći da se koristi u mreži drugog operatera.

Tako je i sa mobilnim telefonima koji dolaze iz inostranstva, jer su i oni vrlo često zaključani na „matičnu“ mrežu i moraju se dekodirati da bi mogli da se koriste sa karticom ili brojem nekog od naših pružalaca mobilnih usluga.

To, naravno, jeste veliko ograničenje, ali ga veoma jednostavno i efikasno možete ukloniti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde pružamo stručnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da donesete ili pošaljete telefon u naš servis, a mi ćemo za Vas operaciju dekodiranja Alcatel OT-2007D mobilnog telefona uraditi sigurno, bezbedno, a takođe i u najkraćem mogućem roku, posle čega ćete moći da ga koristite sa brojem bilo koje mreže u svetu.

Cena dekodiranja Alcatel OneTouch 2007D

Opisanu uslugu otključavanja Alcatel 2007D mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni, a slobodno nas pozovite ili nam pišite preko formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta ako Vam trebaju preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za dekodiranje uređaja.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Kao što pouzdano i efikasno pružamo navedenu uslugu dekodiranja Alcatel telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno radimo i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena