U slučaju da Vam je mobilni telefon zaključan na mrežu jednog operatera mobilne telefonije, a hteli biste da u njemu koristite karticu/broj neke druge mreže, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i mi ćemo efikasno rešiti Vaš problem. Uslugu dekodiranja Alcatel 2008 Senior mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Dekodiranje Alcatel 2008 Senior u servisu Doktor MobilModel Alcatel 2008 Senior je, kao što mu i naziv sugeriše, mobilni uređaj namenjen pripadnicima starije populacije kojima su kod korišćenja telefona u prvom planu pozivi i primanje i slanje SMS poruka. Ovaj mobilni telefon težak 90 grama (dimenzije su mu 117×61.5×12.5mm) ima QVGA displej od 2.4“ u rezoluciji 320 x 240 piksela, procesor koji radi na 360 MHz, 8 MB RAM i 16 MB interne memorije (plus microSD slot za eksternu memoriju), kameru od 2 MP i litijum-jonsku bateriju kapaciteta 1400mAh.

Dekodiranje Alcatel 2008 Senior

Da biste mobilni telefon koji je zaključan na mrežu nekog od operatera mobilne telefonije (a to je uglavnom slučaj sa uređajima koji se uzmu uz potpisivanje ugovora – npr. Alcatel 2008 Senior se na taj način trenutno nudi u MTS-u) mogli da koristite sa brojem nekog drugog operatera, potrebno ga je prvo dekodirati.

Profesionalno uklanjanje pomenute blokade je jedna od standardnih intervencija koje svakodnevno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se slobodno javite da i za Vas uradimo sigurno i pouzdano dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona.

Stručnu operaciju dekodiranja Alcatel 2008 Senior mobilnog telefona naši iskusni serviseri obavljaju garantovano kvalitetno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u zaista najkraćem mogućem roku, što će Vam omogućiti da svoj uređaj ubuduće koristite sa mobilnom karticom bilo kog operatera na svetu.

Cena dekodiranja Alcatel 2008 Senior

U servisu Doktor Mobil, otključavanje Alcatel 2008 Senior mobilnog telefona vršimo po pristupačnoj ceni. Budite slobodni da nas pitate za sve što Vas dodatno interesuje u vezi sa dekodiranjem telefona (konkretnije informacije o ceni, roku i sl), a možete nas kontaktirati pozivom na telefone našeg servisa ili pisanim putem (preko formulara u nastavku teksta).

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je specijalistički servis Doktor Mobil tu za Vas i ako Vam, pored opisanog dekodiranja Alcatel telefona, nekada zatrebaju usluge servisa Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na telefonima ovog proizvođača) ili možda zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena