Dekodiranje Alcatel 3 je postupak koji uklanja zaštitnu šifru ili blokadu i tako omogućava upotrebu telefona u bilo kojoj mreži.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil možete pouzdano obaviti dekodiranje Vašeg Alcatel 3 kao i svih ostalih modela pametnih uređaja.

Kod nas su Vam dostupne i sve druge popravke, pa ukoliko Vam je neophodna neka od njih slobodno nas kontaktirajte na jedan od ponuđenih brojeva.

Ako niste iz Beograda, pošaljite nam telefon kurirskom službom po izboru a nakon izvršenog servisa ćemo ga istim putem vratiti nazad.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel 3 kodiran

alcatel 3 dekodiranje

Alcatel 3 je smartfon modernog izgleda kojem doprinosi Full View ekran od 5.9 inča zaštićen Asahi Dragontrail Glass tehnologijom.

Memorija telefona je 3 GB RAM i 32 GB internog skladišnog prostora a postojan rad mu omogućavaju osmojezgarni procesor sa Qualcomm SDM439 Snapdragon 439 čipsetom.

Ima bateriju kapaciteta 3500 mAh i radi na platformi Android 8.1, a za fotografisanje su dostupne primarna i selfi kamera od 13 MP i 8 MP.

Mrežno povezivanje vrši preko 2g, 3g i 4g mreža, ali na ovom polju mogu nastati određene smetnje ako je Vaš Alcatel 3 kodiran.

Mrežna blokada Alcatel 3

Kada kupite uređaj preko paketa domaćih ili inostranih operatera, uvek postoji mogućnost da poseduje mrežnu blokadu tj. da je Alcatel 3 kodiran.

Šta se tada dešava? Apsolutno ništa ukoliko ste zadovoljan klijent postojećeg operatera.

Ali, ako se opredelite da promenite mrežu, iz Vama dobro poznatih razloga, tada će nastati smetnje.

Kodiran tj. zaključan Alcatel 3 tada neće dozvoliti novoj SIM kartici da radi, i tek nakon toga će se probuditi Vaše sumnje.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Smetnje u radu kodiranog telefona u kog je ubačena nova SIM kartica se tiču samo mrežnog povezivanja. Dakle, neće uticati na rad aplikacija već će samo blokirati razgovore, poruke i mobilne podatke.

Nekada će se pojaviti i jasno obaveštenje o tome da je potrebno ukucati kod za otključavanje telefona, što će Vam nedvosmisleno poručiti da je Vaš Alcatel 3 zaključan u mreži.

U takvim slučajevima, jedini način da nastavite sa korišćenjem postojećeg telefona samo u novoizabranoj mreži je da dekodirate Vaš Alcatel 3.

Dekodiranje Alcatel 3

dekodiranje alcatel 3

Dekodiranje Alcatel 3 nikako ne možete obaviti sami! Zato nemojte ni pokušavati jer se neuspešni pokušaji mogu završiti višestrukom štetom po Vaš smartfon.

Posetite Doktor Mobil gde ćemo bezbedno dekodirati Vaš Alcatel 3 i poštedeti Vas svih briga. Jako je bitno primeniti stručno znanje u ovom postupku kako bi se uspešno završio.

Nakon toga je Vaš telefon spreman za rad u bilo kojoj mreži za koju se opredelite.

Informacije o ceni i roku dekodiranja Alcatel 3 dostupne su putem ponuđenih brojeva ili kontakt forme u produžetku, a uvek nas možete i lično posetiti i raspitati se o svemu što Vas zanima.

Alcatel 3 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena