• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Alcatel 6045 Idol 3 5,5

Ako Vam je potrebno efikasno i pouzdano dekodiranje Alcatel One Touch 6045 Idol 3 (5.5) mobilnog telefona, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu operaciju za Vas ćemo obaviti stručno, kvalitetno i u najkraćem mogućem roku za koji Vam preciznu procenu možemo dati kada svoj smartfon donesete na otključavanje (zavisiće samo od trenutne gužve u servisu).

Dekodiranje Alcatel 6045 Idol 3 (5.5)Alcatel Idol 3 (5.5) je pametni telefon dizajniran u elegantnom stilu i dosta solidnog kvaliteta izrade. Ovaj prilično kompaktan fablet dolazi sa IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 5.5 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), oštrog prikaza i dobre vidljivosti pod uglom.

Pokreće ga 64-bitni osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.0 GHz) sa kapacitetom RAM memorije od 2 GB i 16 GB interne memorije za skladištenje podataka i aplikacija (može se povećati microSD karticom), dok je operativni sistem instaliran na ovaj smartfon Android verzije 5.0.2 (Lollipop).

Njegovim kamerama od 13 MP (primarna, leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 8 MP (prednja, selfi) možete snimiti solidne fotografije i video u 1080p kvalitetu, a dosta dobru autonomiju u radu pruža mu integrisana litijum-jonska baterija kapaciteta 2910 mAh.

Dekodiranje Alcatel OT-6045 Idol 3 (5.5)

Pametni telefon Alcatel Idol 3 (5.5) može se uz gotovinsko plaćanje kupiti u prodavnicama mobilnih telefona, a ako ste ga uzeli uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), telefon je verovatno zaključan na mrežu tog operatera i ne može se koristiti sa brojem ili karticom nekog drugog operatera.

Uglavnom će slična situacija biti i ako ste ovaj model telefona kupili ili dobili iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i potrebno ih je otključati ili dekodirati.

Na svu sreću, za Vas to neće predstavljati nikakav problem pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil svoj smartfon možete dekodirati sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Uslugu otključavanja Alcatel OT Idol 3 (5.5) pametnog telefona pružićemo Vam u zaista najkraćem roku koji bude moguć, nakon čega ćete moći bez problema da ga koristite sa svakom mobilnom karticom ili brojem na svetu.

Cena dekodiranja Alcatel One Touch Idol 3 (5.5)

U servisu Doktor Mobil operaciju dekodiranja Alcatel OT-6045 Idol 3 (5.5) mobilnog telefona vršimo po pristupačnoj ceni. Ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, bilo bi dobro da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Korisno je da znate da u servisu Doktor Mobil, uz dekodiranje Alcatel telefona, kvalitetno pružamo i usluge kompletnog servisa Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.