• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X

U prilici smo da vam ponudimo dekodiranje Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X mobilnog telefona. Pronađite nas u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde vam osim dekodiranja nudimo i kompletan servis kako hardvera, tako i softvera Alcatel telefona.

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X

Dobar odnos cene i performansi je nešto što ćete pronaći kod telefona koji stižu iz kompanije Alcatel; jedan od takvih modela je i One Touch Idol Ultra OT-6033X. Radi se o pametnom telefonu koji koristi Android operativni sistem, a ono što ovaj telefon izdvaja jeste veliki ekran dijagonale 4,7 inča, što pokazuje da Alcatel prati trenutne trendove velikih Android telefona.

Ali ovo svakako nije i jedina dobra stvar kod ovog modela: ispod se krije dvojezgarni procesor koji pogoni jednu od najnovijih verzija Androida, 4.1 Jelly Bean. Sve ovo deluje veoma obećavajuće, a kada se tome doda i cena od oko 250 evra, jasno je da se radi o telefonu koji nudi zaista mnogo za uloženi novac, u odnosu na konkurenciju.

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X

Ako ste svoj Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X kupili preko nekog mobilnog operatera, vrlo je verovatno da je takav uređaj zaključan. Da biste svoj telefon da koristite sa SIM karticama bilo koje druge mreže, potrebno vam je dekodiranje. Radi se o jednostavnom uklanjanju blokade sa telefona koja onemogućava da se uređaj koristi van mreže u kojoj je kupljen.

Ova usluga dostupna vam je u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Brzo i jednostavno, vaš telefon će biti osposobljen da funkcioniše sa bilo kojom mrežom. Osim dekodiranja, kod nas možete dobiti i kompletan servis telefona, ubacivanje GPS navigacije, kao i ubacivanje srpskog menija. Stojimo vam na raspolaganju za bilo kakve nedoumice koje imate u vezi sa vašim telefonom.

Za više informacija i cenu za dekodiranje Alcatel One Touch Idol Ultra OT-6033X pozovite nas na naše telefone, pošaljite nam email ili posetite naš servis mobilnih telefona u Beogradu.