Ako imate Alcatel Pop 2 ili Alcatel Pop 2 Premium model pametnog telefona, a ne možete da ga koristite sa brojem po svom izboru jer je zaključan na neku mrežu, taj problem lako možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer dekodiranje Alcatel OT-7044 Pop 2 i Alcatel OT-7044Y Pop 2 Premium smartfona vršimo efikasno, sigurno i pouzdano.

Dekodiranje Alcatel One Touch Pop 2 i Pop 2 PremiumAlcatel Pop 2 (4.5) i Alcatel Pop 2 (5) Premium su pametni telefoni srednje klase, finog dizajna i dobrog odnosa cena-kvalitet. Imaju ekrane osetljive na dodir – TFT od 4.5 inči (rezolucije 480 x 854 piksela) na osnovnom modelu Pop 2 i IPS LCD od 5.0 inči (720 x 1280 piksela) na verziji Pop 2 Premium.

Četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot) „vrti“ OS Android 4.4.2/5.0; Pop 2 ima primarnu kameru od 5 MP (sekundarna je VGA) i uklonjivu bateriju od 2000 mAh, dok Pop 2 Premium ima kamere sa senzorima od 8 MP (leđna) i 2 MP (selfi), i takođe uklonjivu bateriju kapaciteta 2500 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch Pop 2 i Pop 2 Premium

Kada se jedan od ovih modela pametnih telefona nabavi uz potpisivanje ugovora sa nekim od naših operatera mobilne telefonije (MTS, Telenor, VIP), uređaj najčešće bude zaključan na mrežu tog operatera.

Slična stvar dešava se i sa mobilnim telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni u velikom broju slučajeva zaključani na mrežu matičnog operatera i treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa mobilnom karticom neke druge mreže.

Srećom, ovo za Vas neće predstavljati ograničenje, pošto u servisu Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti efikasnu i profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Navedenu uslugu otključavanja Alcatel One Touch Pop 2 ili Pop 2 Premium mobilnog telefona kod nas ćete dobiti sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć, pa ćete svoj smartfon moći da koristite sa brojem po svojoj želji.

Cena dekodiranja Alcatel OT-7044 Pop 2 i Alcatel OT-7044Y Pop 2 Premium

Operaciju dekodiranja Alcatel One Touch Pop 2 i Pop 2 Premium pametnog telefona u našem servisu vršimo po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da dobijete detaljnije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, izvolite pišite nam preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i pouzdano vršimo dekodiranje Alcatel telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu Vam možemo pružiti i kvalitetne usluge servisa Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena