Većina mobilnih telefona koji se nabave uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije bude zaključana, a da bi uređaj mogao da se koristi sa karticom neke druge mreže, potrebno ga je dekodirati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja Alcatel One Touch 5025 Pop 3 pametnog telefona radimo sigurno i pouzdano.

Dekodiranje Alcatel OT-5025 Pop 3 u servisu Doktor MobilAlcatel Pop 3 (5.5) je noviji model (2016) pametnog telefona sa pristojnim karakteristikama i velikim displejem, a može se kupiti i po dosta povoljnoj ceni. TFT ekran ovog fableta osetljiv na dodir ima dijagonalu 5.5 inči i rezoluciju 720 x 1280 piksela.

Njegov operativni sistem Android 5.1 (Lollipop) pokreće četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3/1.1 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot), a kamere su mu, zavisno od verzije, primarna od 5, 8 ili 13 MP (sa autofokusom i LED blicem) i prednja od 2, 5 ili 8 MP, dok integrisana baterija dolazi sa kapacitetom 2500/2910 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch 5025 Pop 3

Ovaj model smartfona može se, uz gotovinsko plaćanje, nabaviti u većini prodavnica mobilnih telefona, a ako se uzme preko ugovora sa nekim operaterom mobilne telefonije (domaćim ili stranim, svejedno), telefon će verovatno biti zaključan na mrežu dotičnog operatera i trebaće mu dekodiranje da bi mogao da se koristi sa svakom mobilnom karticom ili brojem.

Provajderi mobilnih usluga telefone zaključavaju da bi korisnike što duže zadržali u svojoj mreži, ali Vi ne morate da imate tu smetnju, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona.

Vaše je samo da donesete svoj telefon kod nas, a mi ćemo operaciju dekodiranja Alcatel OT-5025 One Touch Pop 3 mobilnog telefona obaviti pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj, a ovu uslugu pružićemo Vam i u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Alcatel OT-5025 Pop 3 (5.5)

Cena otključavanja smartfona Alcatel One Touch 5025 Pop 3 u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Ako želite da dobijete preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, možete nam pisati putem formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je uvek tu za Vas, bilo da Vam treba pomenuto dekodiranje Alcatel telefona, profesionalni servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena