Dekodiranje Alcatel OT-5051D Pop 4

Kako bi se zaključan mobilni telefon osposobio za korišćenje brojeva ili SIM kartica svakog operatera mobilne telefonije, potrebno je na njemu sprovesti profesionalnu operaciju dekodiranja. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu otključavanja Alcatel One Touch 5051D Pop 4 pametnog telefona pružamo garantovano sigurno, pouzdano i bezbedno.

Dekodiranje Alcatel Pop 4 OT-5051D u servisu Doktor MobilAlcatel Pop 4 OT-5051D je čvrsto izrađen pametni telefon dobre ergonomije, dosta kompaktnih dimenzija i povoljne cene, koji dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.1 GHz, zajedno sa 1 GB RAM memorije, zadužen je za rad OS Android 6.0 (Marshmallow), dok je za podatke i aplikacije opredeljeno 8 GB interne memorije (može se microSD karticom povećati do 256 GB). Fotografije i video zapise ćete snimati kamerama od 8 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem i panorama i HDR funkcijama) i 5 MP (selfi, koja takođe ima LED blic), a za napajanje je predviđena izmenjiva baterija kapaciteta 2500 mAh.

Otključavanje Alcatel Pop 4

Operateri mobilne telefonije (i kod nas i u inostranstvu) često zaključavaju mobilne telefone koji se nabave preko njih, u težnji da klijente što duže zadrže kao korisnike svoje mreže.

Međutim, takav mobilni uređaj, ako nije dekodiran, može se upotrebljavati samo u mreži dotičnog operatera, što je, priznaćete, prilično veliko ograničenje za svakog vlasnika smartfona.

Zato servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža pouzdanu profesionalnu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona kojom se pomenuta blokada vrlo uspešno uklanja.

Operaciju dekodiranja Alcatel OT-5051D Pop 4 mobilnog telefona naši stručni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena dekodiranja Alcatel One Touch 5051D Pop 4

Što se tiče cene dekodiranja Alcatel Pop 4 OT-5051D smartfona, ona je u servisu Doktor Mobil pristupačna. Budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara koji ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam zatrebaju preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za otključavanje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno vrši sve hardverske i softverske popravke na pametnim telefonima, a među našim brojnim uslugama ovom prilikom izdvajamo stručne intervencije dekodiranja Alcatel telefona, servisa Alcatel mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button