Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona koji je zaključan na neku mrežu, jedna je od redovnih usluga koje kvalitetno i pouzdano svakodnevno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Operaciju dekodiranja Alcatel One Touch Idol pametnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Dekodiranje Alcatel One Touch IdolAlcatel One Touch Idol je kvalitetan pametni telefon pristupačne cene i elegantnog dizajna, sa IPS LCD tačskrin ekranom dijagonale 4.66“ u rezoluciji 540 x 960 piksela zaštićenim poznatom Dragontrail Glass zaštitom.

Dolazi sa operativnim sistemom Android 4.1 (Jelly Bean) za čiji skladan rad je zadužen Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.0 GHz, sa 1 GB RAM i 4 GB interne memorije.

Solidne fotografije možete snimiti primarnom 8 MP kamerom sa autofokusom i LED blicem, a selfije prednjom kamericom sa senzorom od 2 MP. Baterija mu je integrisana kapaciteta 1800 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol

Ovaj pametni telefon mogli ste kupiti za keš u prodavnicama mobilnih telefona ili nabaviti uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, ali je u tom drugom slučaju uređaj najčešće zaključan i može se koristiti samo u mreži dotičnog operatera.

Slična je situacija i sa telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni najčešće zaključani na mrežu svog matičnog operatera i potrebno ih je dekodirati da bi mogli da se koriste sa svakom mobilnom karticom ili brojem.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otključavanje Alcatel OT-6030 One Touch Idol pametnog telefona za Vas ćemo obaviti efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po uređaj).

Uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu (tačnu procenu Vam možemo reći na licu mesta).

Cena dekodiranja Alcatel OT-6030 One Touch Idol

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil obavljamo po pristupačnoj ceni. Ako biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasnog dekodiranja Alcatel telefona, u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vršimo i servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena