Ako je i Vaš pametni telefon zaključan za korišćenje samo u mreži jednog mobilnog operatera, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas ćemo rešiti efikasno i pouzdano. Dekodiranje ili otključavanje Alcatel One Touch 6032 Idol Alpha mobilnog telefona obavićemo sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Dekodiranje Alcatel OT-6032 Idol AlphaAlcatel Idol Alpha je tanak i lagan pametni telefon zanimljivog i privlačnog dizajna. U jednodelnom kućištu i prijatan za držanje u ruci, dolazi sa dobrim IPS LCD tačskrin ekranom od 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) zaštićenim Dragontrail Glass tehnologijom.

Ima četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz ukombinovan sa 1 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka i aplikacija planirano 16 GB interne memorije. Autonomiju mu pruža integrisana baterija kapaciteta 2000 mAh.

Operativni sistem instaliran na ovaj smartfon je Android 4.2 (Jelly Bean), a kamere su mu primarna, leđna od 13 MP (autofokus, LED blic, HDR, panorama i druge korisne fukcije) i prednja selfi kamera sa 1.3 MP senzorom.

Dekodiranje Alcatel OT-6032 Idol Alpha

Otključavanjem ili dekodiranjem mobilnog telefona dobija se mogućnost da se na njemu koristi svaka mobilna kartica ili broj, što pre dekodiranja nije moguće na uređajima koji su zaključani na mrežu jednog operatera mobilne telefonije.

Mobilni operateri telefone zaključavaju, naravno, da bi klijente što duže zadržali u svojoj mreži, a takva situacija je uglavnom sa telefonima koji su uzeti uz ugovor, bilo da je u pitanju neki od domaćih provajdera mobilnih usluga (MTS, Telenor, VIP) ili ste telefon nabavili iz inostranstva.

U svakom slučaju, u servisu Doktor Mobil ovaj problem za Vas ćemo rešiti efikasno, sigurno i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj), pa ćete smartfon moći da koristite sa brojem ili karticom po Vašoj želji.

Naši stručni serviseri će otključavanje Alcatel OT-6032 Idol Alpha mobilnog telefona obaviti pouzdano i u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti samo od trenutne gužve u servisu (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja Alcatel One Touch 6032 Idol Alpha

Uslugu dekodiranja Alcatel OT-6032 Idol Alpha mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da imate konkretnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za obavljanje ove operacije, najbolje je da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete popunjavajući podatke putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno pružamo uslugu dekodiranja Alcatel telefona, u specijalističkom servisu Doktor Mobil možete dobiti i profesionalne usluge kompletnog servisa Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena