Sigurnu i pouzdanu uslugu dekodiranja Alcatel One Touch 6039 Idol 3 4.7“ pametnog telefona možete dobiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ovu operaciju efikasno obavljamo za sve vlasnike mobilnih uređaja koji su zaključani na mrežu jednog operatera zbog čega ih, pre otključavanja, nije moguće koristiti sa SIM karticom neke druge mreže.

Dekodiranje Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7 – servis Doktor MobilAlcatel Idol 3 (4.7) je zanimljiv i cenovno dosta pristupačan pametni telefon manjih gabarita, solidnog kvaliteta izrade i lagan za korišćenje, sa 4.7-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj smartfon, koji se proizvodi i u Dual SIM verziji, ima pouzdan 64-bitni četvorojezgarni procesor radnog takta 1.2 GHz, uparen sa 1.5 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB), OS mu je Android 5.0.2 (Lollipop), baterija integrisana sa kapacitetom od 2000 mAh, a za fotografije i video zapise tu su kamere od 13 MP (primarna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (selfi).

Dekodiranje Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7

Ukoliko svoj pametni telefon, a to važi i za ovaj model, nabavite putem potpisivanja ugovora sa nekim od naših operatera mobilne telefonije, uređaj će po svoj prilici biti zaključan i moći će da se koristi samo u mreži dotičnog operatera.

Tako je i sa mobilnim telefonima koji se dobiju ili kupe iz inostranstva, jer iskustvo pokazuje da su i oni u velikom broju slučajeva zaključani i treba ih dekodirati da bi mogli da se koriste sa domaćim mobilnim brojevima, odnosno karticama.

Ovo ograničenje, međutim, za Vas uopšte ne mora da predstavlja problem, pošto ga profesionalnom uslugom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil uklanjamo pouzdano i trajno.

Vaše je samo da uređaj donesete ili pošaljete u naš servis, a mi ćemo operaciju dekodiranja Alcatel OT-6039 Idol 3 4.7“ mobilnog telefona za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon), a svakako i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena dekodiranja Alcatel One Touch 6039 Idol 3 4.7

Uslugu otključavanja Alcatel 6039 Idol 3 (4.7) smartfona u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po pristupačnoj ceni. Ukoliko želite da unapred dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za dekodiranje telefona, najbolje je da nam pišete popunjavajući podatke kroz formular koji ćete pronaći u sledećem pasusu ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored navedene operacije dekodiranja Alcatel telefona, preporučujemo Vam i druge specijalističke usluge servisa Doktor Mobil, kao što su uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema (servis Alcatel mobilnih telefona) ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena