Dekodiranje Alcatel OT-6040 Idol X i Alcatel OT-6043 Idol X+

Operaciju dekodiranja Alcatel OT-6040 Idol X ili Alcatel OT-6043 Idol X+ pametnog telefona u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, što će Vam omogućiti da svoj smartfon koji je bio zaključan ubuduće možete bez problema koristiti u svakoj mobilnoj mreži na svetu.

Dekodiranje Alcatel Idol X i Idol X+ u servisu Doktor Mobil

Alcatel Idol X i Alcatel Idol X+ su tanki i lagani pametni telefoni elegantnog dizajna i pristupačne cene, koji u čvrsto izrađenom monolitnom kućištu donose dobre 5.0-inčne IPS LCD ekrane osetljive na dodir u Full HD rezoluciji.

Od ostalih specifikacija ovih smartfona treba pomenuti OS Android 4.2.1 (Jelly Bean), kamere od 13.1 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 2.1 MP/2 MP (sekundarna), integrisane baterije kapaciteta 2000/2500 mAh, a za performanse u radu odgovorni su četvorojezgarni procesor na 1.5 GHz sa 2 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (na modelu Idol X), odnosno osmojezgarni procesor takta 2.0 GHz sa 2 GB RAM i 16 GB/32 GB skladišne memorije (na verziji Idol X+).

Dekodiranje Alcatel One Touch Idol X i Idol X+

Kod najvećeg broja pametnih telefona koji su zaključani na mrežu nekog operatera mobilne telefonije (zbog čega se ne mogu koristiti sa SIM karticama drugih mreža) u pitanju su uređaji nabavljeni preko ugovora sa izabranom telekomunikacionom kompanijom.

Takav slučaj je i sa domaćim (MTS, Telenor, VIP) i sa inostranim provajderima mobilnih usluga, koji telefone zaključavaju da bi klijente što duže zadržali u svojoj mreži, ali Vi se jednostavno i lako možete osloboditi takve blokade pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdano i efikasno dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona.

Preporučujemo Vam da svoj zaključani smartfon donesete ili pošaljete u naš servis, gde će Vam profesionalno obučeni serviseri uslugu dekodiranja Alcatel One Touch Alcatel 6040 Idol X ili Alcatel One Touch 6043 Idol X+ mobilnog telefona pružiti sigurno, bezbedno i, naravno, u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena dekodiranja Alcatel OT-6040 Idol X i Alcatel OT-6043 Idol X+

Cena otključavanja Alcatel Idol X OT-6040 i Alcatel Idol X plus OT-6043 smartfona u našem servisu je pristupačna. Možete nam pisati popunjavajući podatke u formularu u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za dekodiranje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je uvek tu za Vas, pa nam se slobodno javite i ukoliko Vam, osim pouzdanog dekodiranja Alcatel telefona, nekom prilikom zatrebaju servis Alcatel mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na Alkatel uređajima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button