• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Alcatel OT-6050 Idol 2 S

Jedna od standardnih usluga koje efikasno i kvalitetno svojim klijentima pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je dekodiranje mobilnih telefona. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebno otključavanje Alcatel OT-6050 Idol 2 S mobilnog telefona, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Dekodiranje Alcatel OT-6050 Idol 2 SAlcatel OneTouch Idol 2 S (OT-6050) je lep pametni telefon fine završne obrade i prijatan za korišćenje, sa 5.0-inčnim kapacitivnim IPS LCD tačskrin ekranom u rezoluciji 720 x 1280 piksela.

Ima ugrađen četvorojezgarni procesor koji, u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije, na maksimalnom radnom taktu od 1.2 GHz pokreće operativni sistem Android 4.3 (Jelly Bean), dok je za aplikacije i podatke obezbeđeno 8 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB).

Kamere ovog smartfona su primarna, leđna od 8 MP, sa autofokusom, LED blicem i funkcijama snimanja panorame, HDR fotografija i videa u 1080p kvalitetu, kao i prednja selfi kamera sa senzorom od 1.3 MP. Telefon napaja integrisana baterija kapaciteta 2150 mAh.

Dekodiranje Alcatel OneTouch Idol 2 S

Vlasnici ovog smartfona mogli su ga nabaviti kupovinom za keš u prodavnicama mobilnih telefona, a ako je uzet uz ugovor kod nekog od operatera mobilne telefonije – u tom slučaju telefon je verovatno zaključan na mrežu tog operatera i potrebno je dekodirati ga kako bi mogao da se koristi sa svakom karticom, odnosno brojem.

Slična je situacija i ako ste ovaj pametni telefon nabavili iz inostranstva, jer su i oni u najvećem broju slučajeva zaključani za korišćenje samo u mreži matičnog operatera i pre korišćenja u Srbiji moraju se otključati.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je problem koji vrlo lako i jednostavno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Dokor Mobil u Beogradu.

Operaciju otključavanja Alcatel OT-6050 Idol 2 S smartfona za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj telefon donesete na dekodiranje).

Cena dekodiranja Alcatel OT-6050 Idol 2 S

Operaciju dekodiranja Alcatel OneTouch Idol 2 S mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko biste želeli da dobijete detaljnije informacije o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, biće nam drago da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističkom servisu Doktor Mobil, pored dekodiranja Alcatel telefona, možete kvalitetno i efikasno obaviti i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet