Kako bi se pametni telefon koji je zaključan na mrežu nekog operatera osposobio da nesmetano radi na bilo kojoj mobilnoj mreži u svetu, potrebno ga je prethodno otključati ili dekodirati. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju dekodiranja Alcatel One Touch 6055 Idol 4 pametnog telefona vršimo pouzdano, sigurno i sasvim bezbedno.

Dekodiranje Alcatel OT-6055 Idol 4 u servisu Doktor MobilAlcatel One Touch Idol 4, model uz koji dolaze i VR naočare (za virtuelnu realnost), je pametni telefon kvalitetnih performansi, elegantnog dizajna i vrlo dobrog odnosa cena-kvalitet. Pored posebnog naglaska na muzičku komponentu i podrške za Dual SIM, ovaj smartfon odlikuje se odličnim LTPS IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 5.2 inča u rezoluciji 1080 x 1920 piksela.

Operativni sistem Android 6.0.1 (Marshmallow) pokreće osmojezgarni procesor sa 2 ili 3 (zavisno od verzije) GB RAM memorije, uz 16 GB interne memorije koja se može povećati microSD karticom. Kamere su od 8 MP (selfi, sa LED blicem) i 13 MP (primarna, sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem), a baterija integrisana sa kapacitetom 2610 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch 6055 Idol 4

Ako ovaj model pametnog telefona nabavite uz potpisivanje ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (bilo da je u pitanju domaći ili strani provajder mobilnih usluga), uređaj će po svoj prilici biti zaključan za korišćenje samo u mreži dotičnog operatera.

Telekomunikacione kompanije mobilne telefone zaključavaju da bi klijente što duže zadržale u svojoj mreži, ali to za Vas uopšte ne mora da bude ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svoj smartfon možete otključati jednostavno i efikasno.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju u našem servisu sprovodimo profesionalno, pouzdano i potpuno bezbedno po mobilni uređaj.

Uslugu otključavanja Alcatel OT-6055 One Touch Idol 4 mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno i u najkraćem mogućem roku, pa ćete ubrzo moći da ga koristite sa brojem ili karticom po svojoj želji.

Cena dekodiranja Alcatel OT-6055 Idol 4

Operaciju dekodiranja smartfona Alcatel One Touch Idol 4 u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Ukoliko biste voleli da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za otključavanje telefona, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim profesionalnog dekodiranja Alcatel telefona, u servisu Doktor Mobil uspešno radimo i servis Alcatel mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena