Otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona je veoma korisna opcija koja Vam omogućava da ubuduće na telefonu koji je prethodno bio zaključan koristite mobilni broj ili karticu bilo kog operatera na svetu. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dekodiranje Alcatel One Touch 8000D Scribe Easy smartfona radimo profesionalno, pouzdano i vrlo bezbedno.

Dekodiranje Alcatel OT-8000D Scribe EasyAlcatel One Touch Scribe Easy je interesantan pametni telefon sa stilusom, koji se može nabaviti po dosta pristupačnoj ceni. Dolazi sa TFT ekranom osetljivim na dodir veličine dijagonale 5.0 inči u rezoluciji od 480 x 800 piksela.

Radi na Androidu verzije 4.1.2 (Jelly Bean), a pokreće ga Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, sa 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije koja se microSD karticom može povećati do 32 GB. Ima primarnu 5-megapikselnu kameru sa autofokusom i LED blicem, prednju VGA kamericu i izmenjivu bateriju kapaciteta 2500 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch 8000D Scribe Easy

Osim što se može kupiti za keš u prodavnicama mobilnih telefona, vlasnici ovog modela koji su ga nabavili uz ugovor sa nekim od operatera mobilne telefonije primetili su da na njemu ne mogu koristiti karticu ili broj drugog operatera, što znači da je telefon zaključan.

To važi kako za uređaje koji su uzeti kod domaćih operatera, tako i za one koji su kupljeni ili dobijeni na poklon iz inostranstva, jer su u oba slučaja telefoni najverovatnije zaključani na mrežu matičnog operatera i potrebno im je dekodiranje.

U servisu Doktor Mobil ovaj problem možete rešiti vrlo jednostavno i efikasno, jer ćemo operaciju otključavanja Alcatel OT-8000D One Touch Scribe Easy mobilnog telefona izvršiti sigurno, bezbedno i sasvim pouzdano.

Maksimalno ćemo se potruditi da Vam uslugu dekodiranja telefona pružimo u najkraćem mogućem roku (on zavisi jedino od trenutne gužve u servisu), kako biste ubrzo mogli da ga koristite sa brojem po sopstvenoj želji.

Cena dekodiranja Alcatel OT-8000D Scribe Easy

U servisu Doktor Mobil uslugu dekodiranja Alcatel One Touch Scribe Easy pametnog telefona pružamo po pristupačnoj ceni. Svi koji žele da dobiju preciznije podatke o ceni ili roku za izvođenje operacije otključavanja telefona, mogu nas pozvati na telefone servisa ili nam pisati putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Doktor Mobil Vašoj pažnji, pored efikasnog dekodiranja Alcatel telefona, preporučuje i usluge servisa Alcatel mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena