Dekodiranje Alcatel OT-8008 Scribe HD

Vlasnicima nekih mobilnih telefona može predstavljati problem to što su zaključani za korišćenje samo sa karticom ili brojem jednog mobilnog operatera. Ovaj dosta čest problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo vrlo efikasno. Kod nas dekodiranje Alcatel One Touch 8008 Scribe HD smartfona možete obaviti sigurno i potpuno bezbedno.

Dekodiranje Alcatel OT-8008 Scribe HD – servis Doktor MobilAlcatel One Touch Scribe HD je interesantan i cenovno pristupačan pametni telefon koji dolazi sa stylus-om i ima solidan 5.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 720 x 1280 piksela (HD rezolucija).

Ovaj prilično lagan (135 g) mobilni uređaj ima instaliran operativni sistem Android 4.1 (Jelly Bean) koji radi pokretan četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz, uz 1 GB RAM i 4 GB interne memorije (microSD karticom se može povećati do 32 GB), a tu su i kamere od 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 1.3 MP (selfi), dok je uklonjiva baterija kapaciteta 2500 mAh.

Dekodiranje Alcatel One Touch 8008D Scribe HD

Mobilni telefoni koji se ne nabave kupovinom za keš, nego preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, obično budu zaključani na mrežu tog operatera i ne mogu se koristiti sa brojem neke druge mreže.

Takav slučaj je i sa domaćim, ali i sa inostranim operaterima, pa je pametno rešenje u takvoj situaciji pristupiti dekodiranju ili otključavanju mobilnog telefona, što je operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo profesionalno i vrlo efikasno.

Uslugu otključavanja Alcatel OT-8008D One Touch Scribe HD mobilnog telefona pružićemo Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno po uređaj, a kako ne biste dugo čekali, nastojaćemo da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku (on zavisi isključivo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena dekodiranja Alcatel OT-8008 Scribe HD

Operaciju dekodiranja Alcatel One Touch Scribe HD pametnog telefona u servisu Doktor Mobil vršimo po pristupačnoj ceni. Za konkretnije podatke o ceni ili roku za otključavanje telefona, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite preko formulara u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim što profesionalno pružamo uslugu dekodiranja Alcatel telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno rešavamo i sve softverske i hardverske probleme (servis Alcatel mobilnih telefona), a efikasno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button