Svi koji imaju problem da ne mogu da koriste svoj pametni telefon sa karticom ili brojem mreže po sopstvenoj želji zato što je zaključan od strane nekog operatera mobilne telefonije, mogu se obratiti servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa će naši stručni serviseri sigurno i pouzdano obaviti operaciju dekodiranja Alcatel OT-8030Y Hero 2 mobilnog telefona.

Dekodiranje Alcatel Hero 2 u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel Hero 2 je interesantan i cenovno povoljan fablet koji dolazi sa Stylus olovčicom, dosta jakom baterijom, kvalitetnim aluminijumskim kućištem i velikim 6.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji.

Hero 2 radi dosta brzo zahvaljujući osmojezgarnom procesoru na 2.0 GHz, ukombinovanim sa 2 GB RAM memorije, a 16 GB interne memorije se može duplirati dodatnom microSD karticom. Operativni sistem mu je Android 4.4.2 (KitKat), kamere sa senzoroma od 13.1 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, LED blicem i autofokusom) i 5 MP (frontalna), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 3100 mAh.

Dekodiranje Alcatel OT-8030Y Hero 2

Kada se mobilni uređaj nabavi putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, vrlo je verovatno da će biti zaključan i da zbog toga neće moći da se koristi sa mobilnim brojem ili SIM karticom neke druge mreže.

Takva je situacija sa domaćim, ali i sa stranim operaterima (ukoliko, recimo, telefon kupite ili dobijete na poklon iz inostranstva), zbog čega se preporučuje dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona, što je operacija koju vrlo efikasno i pouzdano vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu.

Samo nam se obratite ili pošaljite svoj zaključan uređaj u naš servis, a mi ćemo za Vas dekodiranje Alcatel Hero 2 OT-8030Y pametnog telefona uraditi sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi jedino od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena dekodiranja Alcatel Hero 2 OT-8030Y

Uslugu otključavanja Alcatel One Touch 8030Y Hero 2 smartfona u servisu Doktor Mobil pružamo po pristupačnoj ceni. Ako želite da imate preciznije informacije o ceni ili roku za dekodiranje telefona, možete nam poslati pisani upit preko formulara u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Imajte u vidu da u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu, pored dekodiranja Alcatel telefona, uspešno i kvalitetno pružamo i profesionalne usluge servisa Alcatel mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima ovog brenda) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena