Mobilni telefon Vam je zaključan na mrežu jednog operatera, a hteli biste da ga koristite sa brojem neke druge mreže? Nema problema – donesite ga ili pošaljite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo za Vas u najkraćem mogućem roku uraditi pouzdanu i bezbednu operaciju dekodiranja Alcatel Pixi 4 (5) mobilnog telefona.

Dekodiranje Alcatel Pixi 4 (5) u servisu Doktor MobilAlcatel Pixi 4 (5) OT-5010X je po ceni dosta povoljan pametni telefon solidnih karakteristika, koji radi na Androidu verzije 6.0 (Marshmallow) i ima 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Pokreće ga četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot za njeno povećanje do 32 GB), za napajanje je zadužena izmenjiva baterija kapaciteta 2000 mAh, a za video snimke i fotografije tu su kamere od 8 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (selfi, sa LED blicem).

Dekodiranje Alcatel Pixi 4 (5)

Ako imate pametni telefon koji je zaključan na mrežu nekog operatera, po svoj prilici ga niste kupili u prodavnici već ste ga nabavili preko ugovora sa nekim od provajdera mobilnih usluga (Pixi 4 od 5“ u našoj zemlji trenutno nude MTS i VIP).

Mobilne kompanije telefone zaključavaju da bi korisnike što duže držale u svojoj mreži, a takav je slučaj i kod nas i u svetu (pa su i mnogi uređaji koji stignu iz inostranstva takođe zaključani), zbog čega ih treba dekodirati da bi mogli da se koriste sa brojem ili karticom po želji.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato pruža profesionalnu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona kojom se uspešno i pouzdano uklanja ovo ograničenje.

Naši stručni i iskusni serviseri će sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku za Vas uraditi stručnu operaciju dekodiranja Alcatel Pixi 4 (5) pametnog telefona, posle čega ćete moći da ga koristite u svakoj mobilnoj mreži.

Cena dekodiranja Alcatel One Touch Pixi 4 (5)

Sama cena otključavanja Alcatel Pixi 4 (5) smartfona u servisu Doktor Mobil je pristupačna. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za dekodiranje uređaja, slobodno nam pišite preko forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalna usluga dekodiranja Alcatel telefona jedna je u nizu specijalističkih intervencija koje uspešno i efikasno vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, jer kvalitetno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na telefonima ovog brenda).

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena