Dekodiranje Alcatel Pop 4 (6)

Zaključan mobilni telefon može se koristiti samo sa SIM karticom ili brojem jednog operatera mobilne telefonije, a stručnom operacijom dekodiranja Alcatel Pop 4 (6) pametnog telefona, koju veoma uspešno i pouzdano vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, ovo ograničenje se uklanja trajno, pa se uređaj može koristiti u svakoj mobilnoj mreži.

Dekodiranje Alcatel Pop 4 (6) u servisu Doktor MobilAlcatel Pop 4 (6) je pametni telefon, odnosno fablet dobrog kvaliteta i vrlo solidnih karakteristika, od kojih je najupečatljivija svakako njegov ogroman kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela) koji ima dijagonalu od 6.0 inči.

Poseduje podršku za 4G (LTE), senzor otiska prsta, a za rad njegovog OS Android 6.0 (Marshmallow) odgovoran je osmojezgarni procesor radnog takta 1.8 GHz, uparen sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije za skladištenje podataka i aplikacije (ima i microSD slot za dodatnu karticu do 32 GB). Baterija mu dolazi sa kapacitetom od 3500 mAh, a kamere ovog uređaja imaju senzore od 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (prednja, koja takođe ima LED blic).

Dekodiranje Alcatel Pop 4 (6)

Ukoliko se ovaj fablet ne kupi za keš u nekoj od specijalizovanih prodavnica mobilnih telefona, već se uzme putem ugovora sa operaterom mobilne telefonije (Pop 4 6“ tako trenutno nudi MTS), velika je šansa da će biti zaključan za korišćenje samo u mreži „matičnog“ operatera, što je slučaj i sa mnogim primercima ovog smartfona koji se nabave ili dobiju iz inostranstva.

Takva blokada većini vlasnika zaključanih mobilnih telefona može da bude poprilično opterećenje, ali u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam možemo pomoći da taj problem jednostavno rešite, jer pružamo pouzdanu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Operaciju otključavanja Alcatel One Touch Pop 4 (6) mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku, nakon čega ćete biti slobodni da ga koristite sa brojem ili karticom kojeg god želite mobilnog operatera.

Cena dekodiranja Alcatel Pop 4 (6)

Što se tiče cene dekodiranja Alcatel Pop 4 (6) smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Vi nam slobodno možete pisati putem forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljniji podaci o ceni ili roku za otključavanje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalno i stručno dekodiranje Alcatel telefona je samo jedna u nizu usluga koje kvalitetno i efikasno pružamo u servisu Doktor Mobil, jer isto tako uspešno radimo i zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na modelima ovog proizvođača).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button