Dekodiranje Alcatel Pop 4 plus

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je stručna intervencija kojom se uklanja blokada zbog koje se uređaj može koristiti samo u jednoj mobilnoj mreži. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovo je standardna usluga koju svakodnevno pouzdano pružamo svojim klijentima, što važi i za dekodiranje Alcatel Pop 4+ pametnog telefona.

Dekodiranje Alcatel Pop 4+ u servisu Doktor Mobil u BeograduAlcatel Pop 4+ je ergonomičan, prijatan za držanje u ruci i džepu, ali i prilično kompaktan pametni telefon, s obzirom na veličinu (5.5“) njegovog IPS LCD ekrana osetljivog na dodir koji dolazi u HD rezoluciji.

Ovaj dosta čvrst model smartfona ima instaliran OS Android 6.0 (Marshmallow) i ne baš snažnu hardversku konfiguraciju (četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, 1.5 GB RAM i 16 GB interne memorije, plus microSD slot). Prednja selfi kamera od 5 MP opremljena je LED blicem, a leđna od 8 MP ima autofokus, LED blic, panorama, HDR i druge funkcije. Autonomiju u radu daje mu uklonjiva baterija kapaciteta 2500 mAh.

Dekodiranje Alcatel Pop 4+

Operateri mobilne telefonije uređaje koji se nabave preko njih obično zaključavaju tako da se mogu koristiti samo u „matičnoj“ mreži (to čine, naravno, da bi što duže zadržali svoje klijente) i takva situacija je i sa domaćim (MTS, Telenor, VIP) i sa inostranim provajderima mobilnih usluga.

Međutim, Vi ne morate da imate pomenuto ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete uraditi pouzdano i bezbedno otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona, što će Vam omogućiti da ga koristite sa karticom ili brojem po svojoj želji.

Operaciju dekodiranja Alcatel Pop 4+ mobilnog telefona naši iskusni i dobro obučeni serviseri za Vas će obaviti sigurno, efikasno i u zaista najkraćem mogućem roku (precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja Alcatel Pop 4 plus

Sama cena otključavanja Alcatel Pop 4+ smartfona u našem servisu je pristupačna. Ako želite da imate detaljnije informacije o ceni ove usluge ili roku za njenu realizaciju, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i pouzdano pružamo uslugu dekodiranja Alcatel telefona, tako u servisu Doktor Mobil uspešno vršimo i brojne druge hardverske i softverske intervencije na mobilnim telefonima, od kojih za ovu priliku izdvajamo servis Alcatel mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button