• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Dekodiranje Alcatel Pop C3 ot-4033

Ukoliko je Vaš Alcatel Pop C3 ot-4033   mobilni telefon zaključan, a želite da radi na svim mrežama, u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil Vam pružamo uslugu za dekodiranje Alcatel Pop C3 ot-4033 mobilnog telefona. Telefon se može kupiti kod Vip mobilnog operatora za 1 dinar uz tarifni paket. Telefon je zaključan za ostale mreže, pa ukoliko želite da ga koristite i na drugim mrežama potrebno je da uradite dekodiranje Alcatel Pop C3 mobilnog telefona. Dođite u naš servis u Beogradu ili nam pošaljite telefon kurirskom službom.

alcatel

 

Obzirom na cenu, koja je više nego povoljna kod Vip mobilnog operatora za uzvrat dobijate brz, pouzdan i kvalitetan telefon. Dimenzija je 122 x 64.4 x 12 mm dok mu je težina 110 g. Procesor je sa dva jezgra i radi na 1.3 GHz. Ekran je četiri inča rezolucije 480×800 piksela. Ono što je možda mana ovog telefona je kamera rezolucije 3 MP i RAM memorija od 512 Mb, pa se ne preporučuje instaliranje i pokretanje velikog broja aplikacija. Ukoliko često slušate muziku preko telefona bićete zadovoljni sa zvukom i slušalicama.

 

 

Dekodiranje Alcatel Pop C3 ot-4033

Kada kupite Alcatel Pop C3 mobilni telefon kod Vip mobilnog operatora on će biti zaključan za druge mreže. Zato je potrebno da izvršite dekodiranje telefona, tj. potrebno je da ga otključate. Otključavanjem ćete skinuti blokadu sa mobilnog telefona i tada će Vaš telefon raditi i na drugim mrežama.

Alcatel Pop C3 ot-4033 dekodiranje možete obaviti u našem servisu mobilnih telefona, a osim dekodiranja, možemo Vam pomoći oko bilo kog problema vezanog za hardver ili softver Alcatel mobilnih telefona.

Za više informacija oko cene za dekodiranje dekodiranje Alcatel Pop C3 ot-4033 mobilnog telefona možete nas pozvati na telefone, poslati nam email ili posetiti naš servis mobilnih telefona u Beogradu.