Kada svoj pametni telefon niste u mogućnosti da koristite sa brojem, tj. SIM karticom željene mreže zato što je zaključan na mrežu nekog drugog operatera, najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da ovaj Vaš problem rešimo sigurnom i bezbednom operacijom otključavanja Alcatel One Touch 5022 Pop Star pametnog telefona.

Dekodiranje Alcatel Pop Star OT-5022 u servisu Doktor MobilAlcatel Pop Star OT-5022 je zanimljiv pametni telefon trendi izgleda i solidnih karakteristika, koji se može nabaviti po dosta povoljnoj ceni, a dolazi sa vrlo dobrim 5.0- inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Ovaj kvalitetno izrađen mobilni uređaj radi na Androidu verzije 5.0 (Lollipop), a pokreće ga četvorojezgarni procesor takta 1.3 GHz, uparen sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB skladišne memorije koja se dodatnom microSD karticom može povećati do 32 GB. Pristojne kamere Pop Star-a odlikuju se senzorima od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), a napaja se pomoću izmenjive baterije kapaciteta 2000 mAh.

Dekodiranje Alcatel Pop Star OT-5022

Pojedini mobilni telefoni su zaključani za korišćenje samo u mreži jednog operatera mobilne telefonije i to su uglavnom uređaji koji nisu kupljeni za keš, nego su uzeti putem ugovora sa nekom od kompanija koje pružaju mobilne usluge.

Takav slučaj je i sa domaćim i sa inostranim mobilnim operaterima, ali bez obzira na poreklo telefona, ovu blokadu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo otkloniti pouzdanom profesionalnom uslugom dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Samo donesite ili pošaljite svoj zaključani uređaj u naš servis, a mi ćemo za Vas operaciju dekodiranja Alcatel OT-5022 Pop Star mobilnog telefona obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, što će Vam omogućiti da ga koristite sa mobilnim brojem ili karticom svakog operatera na svetu.

Cena dekodiranja Alcatel One Touch 5022 Pop Star

Što se tiče cene usluge otključavanja Alcatel Pop Star OT-5022 smartfona, ona je u našem servisu pristupačna. Slobodno nam se javite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite popunjavajući podatke u formularu ispod ovog pasusa ako Vam zatrebaju preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za dekodiranje telefona.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Uz navedenu uslugu dekodiranja Alcatel telefona, u servisu Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo i za uspešno i efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na pametnim telefonima (servis Alcatel mobilnih telefona), a pouzdano radimo i operaciju zamene baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena