Dekodiranje Alcatel U3 2018 biće Vam potrebno ako je telefon zaključan za korišćenje u samo jednoj mobilnoj mreži.

Ako ste probali da ubacite karticu drugog operatera i traži Vam kod za otključavanje ili ne ulazi u mrežu – po svemu sudeći Vaš telefon je kodiran i potrebno je uraditi dekodiranje da biste mogli da ga koristite u svim mrežama.

Naš servis Doktor Mobil pored dekodiranja obavlja i druge intervencije na modelima svih brendova mobilnih telefona.

Ako imate bilo koji problem na Vašem smartfonu, sve što treba da uradite je da nas kontaktirate ili posetite.

Imate i mogućnost da nam pošaljete telefon kurirskom službom u servis, a nakon obavljene popravke ćemo ga istim putem vratiti na Vašu adresu.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Alcatel U3 2018 kodiran

dekodiranje alcatel u3 2018

Alcatel U3 2018 – ovim modelom je kompanija Alcatel samo potvrdila da su im prioritet telefoni namenjeni korisnicima sa nešto plićim džepom.

Alcatel U3 2018 ima: ekran od 4.0 inča, gustine 233 ppi, procesor od četiri jezgra sa MediaTek MT6580M čipsetom, bateriju kapaciteta 1500 mAh i prostor za skladištenje podataka od 0.5 GB RAM i 4 GB interne memorije.

Kako se ovaj model često mogao naći u povoljnoj ponudi domaćih operatera, ako ste ga nabavili na taj način, proverite da li je kodiran.

Alcatel U3 2018 ne registruje SIM karticu

Ni ne pretpostavljajući da je Vaš Alcatel U3 2018 kodiran ste preduzeli sve korake za promenu mrežnog operatera i onda je nastao problem.

Ubacivanjem nove SIM kartice u kodiran telefon, zabeležili ste smetnje u njenom radu odnosno povezivanju sa mrežom.

Uređaj Vas može obavestiti o neispravnosti SIM kartice ili Vam tražiti da unesete kod za otključavanje, a nekada se jednostavno neće povezati sa novom mrežom.

Pozovite nas

011 / 4022-611

To su znaci da je Vaš Alcatel U3 2018 kodiran tj. zaključan u mreži i nema načina da ga koristite u mreži bilo kog drugog operatera.

Ovakvu blokadu, koju je operater postavio kao garanciju da ćete ostati njihov korisnik, možete sasvim bezbedno otkloniti dekodiranjem Alcatel U3 2018.

Ovaj postupak će Vas spasiti neplanirane kupovine novog uređaja ili vraćanja u mrežu kojom ste nezadovoljni i koju ste ciljano želeli da promenite.

Dekodiranje Alcatel U3 2018

Ne preporučujemo Vam da dekodiranje Alcatel U3 2018 obavljate sami. Iako mislite da se možete sami obučiti za ovako nešto prateći tekstove tog tipa na internetu, mi ćemo Vas na vreme upozoriti da ne možete.

Kroz našu praksu smo se susreli sa brojnim oštećenjima mobilnih telefona uzrokovanih nestručnim pokušajima dekodiranja. To je dovoljan razlog da ovaj postupak prepustite profesionalcima.

Servis Doktor Mobil bezbedno obavlja dekodiranje Alcatel U3 2018 kao jednu od standardnih usluga u svojoj ponudi.

Ako nas posetite, dekodiraćemo Vaš telefon pouzdano i u najkraćem izvodljivom roku, a Vi ćete biti još jedan zadovoljan klijent koji će imati slobodu izbora mrežnog operatera.

Informacije o ceni i roku dekodiranja Alcatel U3 2018 možete dobiti pozivom na ponuđene brojeve ili slanjem poruke putem kontakt forme.

I uvek ste dobrodošli da posetite naš servis u Beogradu!

Alcatel U3 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena