Mnogi vlasnici pametnih telefona koji su svoje uređaje nabavili preko nekog od operatera mobilne telefonije, javljaju nam se sa problemom zaključanog telefona. U takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam, putem usluge dekodiranja HTC 10 mobilnog telefona, pomoći u efikasnom i brzom uklanjanju pomenute blokade.

Dekodiranje HTC 10 u servisu Doktor Mobil u BeograduHTC 10 je noviji model tajvanske kompanije iz premijum segmenta, vrlo kvalitetnog jednodelnog aluminijumskog kućišta i ozbiljnog „poslovnog“ dizajna. Ima veoma dobar 5.2-inčni Super LCD5 ekran osetljiv na dodir u Quad HD rezoluciji.

Ovaj sjajan uređaj poseduje i odlične kamere sa optičkom stabilizacijom slike – primarnu od 12 MP (sa laserskim autofokusom, dvotonskim LED blicem i bogatim dodatnim funkcijama) i selfi od 5 MP (takođe ima autofokus). OS mu je Android 6.0.1 (Marshmallow), baterija kapaciteta 3000 mAh, a četvorojezgarni procesor radi potpomognut sa 4 GB RAM memorije (interna od 32/64 GB se microSD karticom može povećati do 256 GB).

Dekodiranje HTC 10

Operateri mobilne telefonije preko kojih se uređaji uzimaju obično uz potpisivanje ugovora na 12 ili 24 meseca, mobilne telefone zaključavaju upravo da bi klijente što duži period zadržali kao korisnike svoje mreže.

Ali ako to ne želite, Vi uopšte ne morate da imate navedeno ograničenje, pošto u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu uslugu otključavanja ili dekodiranja mobilnog telefona, bez obira da li je zaključan na mrežu nekog domaćeg (MTS, Telenor, VIP) ili inostranog operatera.

Naši stručni serviseri će za Vas operaciju otključavanja HTC 10 pametnog telefona obaviti sigurno i sasvim bezbedno, a obavezno će se potruditi da čitav postupak završe u najkraćem mogućem roku (to zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena dekodiranja HTC 10

Cena po kojoj pružamo uslugu dekodiranja HTC 10 smartfona u našem servisu je pristupačna. Ako Vam trebaju detaljniji podaci o ceni ili roku za realizaciju ove usluge, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem formulara iz sledećeg odeljka ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalno dekodiranje HTC telefona je samo jedna od specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil, jer kvalitetno radimo i kompletan servis HTC mobilnih telefona (efikasne popravke svih hardverskih ili softverskih kvarova), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima i brojne druge intervencije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena