Profesionalno otključavanje ili dekodiranje mobilnog telefona jedna je od najzastupljenijih usluga koje svakodnevno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tako ćemo i za Vas operaciju dekodiranja HTC Desire 10 Lifestyle pametnog telefona obaviti pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem roku koji realno bude moguć.

Dekodiranje HTC Desire 10 Lifestyle u servisu Doktor MobilHTC Desire 10 Lifestyle je lepo izdizajniran i dobro izbalansiran pametni telefon koji će se posebno dopasti ljubiteljima muzike (ima izvrsne BoomSound zvučnike) i video igara, a dolazi sa 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji.

Zahvaljujući kvalitetnoj optimizaciji, njegov četvorojezgarni procesor radnog takta 1.4 GHz glatko vrti OS Android 6.0 (Marshmallow), u čemu mu pomaže 2/3 GB RAM memorije, a za podatke i aplikacije opredeljeno je 16/32 GB interne memorije (+ microSD slot). Pristojne kamere ovog uređaja imaju senzore od 13 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (selfi), dok mu autonomiju u radu pruža integrisana baterija kapaciteta 2700 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 10 Lifestyle

Kada svoj mobilni uređaj nabavite putem potpisivanja ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije (HTC Desire 10 se trenutno tako može uzeti u MTS-u), postoji velika verovatnoća da će telefon biti zaključan na mrežu dotičnog operatera i da će mu trebati dekodiranje da bi mogao da se koristi sa brojem neke druge mreže.

Tako je vrlo često i sa telefonima koji se kupe ili dobiju iz inostranstva, pošto i njihovi provajderi mobilnih usluga uređaje zaključavaju na svoju mrežu, ali to za Vas neće predstavljati prepreku, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu možete dobiti pouzdanu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Samo donesite ili pošaljite svoj uređaj u naš servis, a iskusni i stručni serviseri koji kod nas rade će operaciju otključavanja HTC Desire 10 Lifestyle mobilnog telefona za Vas obaviti garantovano sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena dekodiranja HTC Desire 10 Lifestyle

Sama cena dekodiranja HTC Desire 10 Lifestyle smartfona u našem servisu je pristupačna. Ukoliko biste želeli da imate konkretnije podatke o ceni ili roku za otključavanje telefona, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Baš kao što vrlo profesionalno i kvalitetno pružamo uslugu dekodiranja HTC telefona, tako efikasno vršimo i druge specijalističke intervencije, kao što su servis HTC mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na HTC uređajima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena