Dekodiranje HTC Desire 12 mobilnog telefona je uspešno i sigurno sa servisom Doktor Mobil. Ukoliko ste vlasnik ovog uređaja koji je zaključan, a to Vam ne odgovara, imamo rešenje za Vas. Dekodiranje, odnosno otključavanje za HTC Desire 12 moguće je izvršiti u našem Doktor Mobil servisu. Mi ćemo to obaviti stručno, u najkraćem mogućem roku, a po pristupačnoj ceni.

dekodiranje HTC 12HTC Desire 12 – Ovaj smartfon radi na operativnom sistemu Android 7.x (Nougat). Poseduje 3/4 GB RAM i 16/32 GB interne memorije, što je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 512 GB. Baterija je integrisana, litijum-jonska, od 2730 mAh. Prednja kamera ima 13 MP (LED blic, HDR, panorama), a prednja “selfi kamera” poseduje 5 MP.

Ovaj smartfon elegantnog izgleda optočen je staklom i sa prednje i sa zadnje strane, što uz metalni ram odaje poprilično lep i skladan utisak. Za  HTC Desire 12 bismo rekli i da je zadovoljavajućih specifikacija, što ukupno gledano čini jedan pristojan mobilni uređaj. Njegova cena u Srbiji kreće se oko 250 eur (decembar 2018), a telefon zadovoljava potrebe prosečnog, odnosno manje zahtevnog korisnika.

Otključavanje HTC Desire 12

Veliki broj mobilnih uređaja u Srbiji, a među njima i HTC Desire 12 moguće je kupiti u okviru različitih tarifnih paketa koje nude domaći operateri. Uz ovakav način kupovine obično dolazi i telefon koji je zaključan, tj. dostupan za korišćenje samo u mreži koju ste inicijalno odabrali za kupovinu istog.

Tako je i Desire 12 moguće pazariti već od 1 dinar u okviru paketa koji, u ovom slučaju, nude mts i vip. S obzirom na to da je ovaj vid kupovine dostupan gotovo svima, mnogo potrošaća se odlučuje da do smartfona dođe baš na ovaj način.

Ukoliko ste i Vi među onima koji su od domaćih, ili možda i stranih operatera pribavili zaključan primerak, obratite se servisu Doktor Mobil kako bismo Vam stručno i efikasno pružili uslugu dekodiranja Vašeg HTC Desire 12 mobilnog telefona.

Kada serviseri tima Doktor Mobil otključaju Vaš HTC Desire 12, moći ćete slobodno da ga koristite u svim mrežama, kako u zemlji, tako i u svetu. Uz nas, dekodiranje za Desire 12 biće obavljeno kvalitetno i pouzdano, a nakon njega blokada će biti trajno uklonjena.

Cena dekodiranja za HTC Desire 12

Doktor Mobil će dekodiranje Vašeg mobilnog telefona HTC Desire 12 obaviti po povoljnoj i pristupačnoj ceni koja neće biti formirana na uštrb kvaliteta same usluge. Kako bismo Vam pružili preciznu informaciju o tačnoj tarifi, zamolili bismo Vas da nas pozovete na brojeve koji su istaknuti u nastavku kontakt forme putem koje nam se, takođe, možete obratiti za sva pitanja koja imate.

Upit o ceni dekodiranja Desire 12

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ovim putem bismo želeli da Vas informišemo da naš eminentni servis mobilnih telefona – Doktor Mobil vrši dekodiranje HTC mobilnih telefona za veliki broj modela ovog brenda. Ukoliko ne posedujete HTC Desire 12, već neki drugi model, povodom dekodiranja, ali i drugih servisnih usluga, možete nam se obratiti i lično, ali i na već pomenute načine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena