Dekodiranje HTC Desire 200

Ako Vam treba dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 200, a brinete se kako da to završite bezbedno i bez posledica po telefon, prepustite brigu o tome pravim profesionalcima. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vaš smartfon ćemo dekodirati sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu dobićete kada donesete telefon na dekodiranje).

Dekodiranje HTC Desire 200HTC Desire 200 je simpatičan pametni telefon koji uz to ima i pristupačnu cenu. Težak je samo 100 grama, kompaktan i odlično stoji u ruci. Njegov TFT LCD ekran dijagonale 3.5“ ima rezoluciju 320 x 480 piksela.

Opremljen je Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) operativnim sistemom, sa HTC Sense 4 korisničkim interfejsom, procesorom takta 1GHz, 512 MB RAM memorije, 4 GB interne memorije za skladištenje podataka, uz slot za microSD kartice.

Ima kameru od 5.0 MP kojom se mogu snimati fotografije u rezoluciji 2592 x 1944 i video rezolucije 640 x 480 piksela. Ovaj telefon koristi litijum-jonsku bateriju kapaciteta 1230 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 200

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona će Vam trebati obično u situaciji kada je uzet preko ugovora kod mobilnih operatera (tada je najčešće zaključan na mrežu tog operatera), a želite da ga koristite sa nekom drugom karticom, odnosno brojem.

Slično je i sa telefonima koji se nabave ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer su i oni vrlo često zaključani na mrežu matičnog operatera i ne mogu se koristiti sa brojevima domaćih operatera dok se ne dekodiraju.

Da biste svoj HTC Desire 200 mogli da koristite sa karticom po svojoj želji i u svakoj državi na svetu, Vi lepo dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i prepustite nama da za Vas efikasno rešimo ovaj problem.

U našem servisu otključavanje telefona se vrši sigurno, pouzdano i bezbedno, a ako niste iz Beograda telefon nam na dekodiranje možete poslati i nekom kurirskom službom.

Cena dekodiranja HTC Desire 200

Operacija dekodiranja mobilnog telefona u servisu Doktor Mobil ne traje dugo i ne košta puno. Za tačnu cenu i preciznu procenu roka za realizaciju ove usluge, pišite nam preko formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone servisa.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)

U servisu Doktor Mobil uspešno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, a ako imate neki hardverski ili softverski problem sa telefonom, tu je naš servis HTC mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button