Dekodiranje HTC Desire 300

Za kvalitetno i pouzdano dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 300 najbolje je da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši profesionalno obučeni serviseri će Vaš smartfon otključati stručno, sigurno i bezbedno, a ako niste iz Beograda slobodno nam telefon na dekodiranje pošaljite nekom od kurirskih službi.

Dekodiranje HTC Desire 300HTC Desire 300 je pametni telefon solidnog dizajna koji se može nabaviti po pristupačnoj ceni. Ima dosta veliki TFT LCD ekran od 4.3”, rezolucije 488 x 800 piksela.

Ovaj smartfon ima instaliran operativni sistem Android 4.1.2 (Jelly Bean) sa HTC Sense 5.0 korisničkim interfejsom, a za njihov rad odgovoran je Dual-core procesor takta 1.0 GHz, sa 512 MB RAM memorije. Kapacitet interne memorije je 4 GB, ali se microSD karticom može proširiti do 32 GB.

Njegova primarna kamera snima 5 MP fotografije u wide formatu (2592 x 1552 piksela) i video zapise rezolucije 800 x 480 piksela, dok je za selfije i video pozive zadužena prednja VGA kamera. Neku standardnu autonomiju rada ovom telefonu pruža baterija kapaciteta 1650 mAh.

Dekodiranje HTC Desire 300

Mobilni telefoni su najčešće zaključani u slučajevima kada su uzeti uz ugovor kod nekog od naših operatera mobilne telefonije (kao što su MTS, Telenor, VIP), a slično je i sa telefonima koji se kupe ili dobiju na poklon iz inostranstva, jer je to način na koji operateri svoje korisnike pokušavaju da što duže zadrže u svojoj mreži.

U takvoj situaciji, da bi telefon mogao da se koristi sa mobilnom karticom ili brojem bilo koje mreže u zemlji i inostranstvu, neophodno ga je prethodno dekodirati.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je operacija koju stručno i efikasno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Izvolite, dođite kod nas, a mi ćemo Vaš mobilni telefon HTC Desire 300 dekodirati pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku, koji zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu ćemo Vam dati na licu mesta).

Cena dekodiranja HTC Desire 300

Dekodiranje mobilnog telefona HTC Desire 300 u servisu Doktor Mobil radimo po pristupačnoj ceni. Ako želite da se unapred podrobnije informišete o ceni i roku za izvođenje ove operacije, najbolje je da nas pozovete telefonom ili nam pošaljete upit popunjavajući neophodne podatke u sledećem formularu:

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje drugih HTC telefona, kao i kompletan servis HTC mobilnih telefona (hardverske i softverske popravke).

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button